Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Put po nevremenu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se javim s puta-prosli smo sv.Rok upravo. Gadno je malo na pojedinim dionicama autoceste-dobrano nas zaljulja vjetar, a mi smo gabarita kao Gruberov tenkic.
    Malena je prespavala sve! Probudili smo je nakon 3h da ju podojim i presvucem. I sad opet spava.Starije seke isto dobro podnose put. Mm je krelac-uglavio si mobitel u volan i ide igrat igruce dok vozi. To je tema za sebe, necu spamat.
    Uglavnom ceste su skroz dobre, snijega nema jedino vjetar dere u piksu marmelade..
    ne znam kako ti, ali s ovakvo osobom ne bih se ja vozila, kamoli djecu. a da vidim takvog na cesti, prijavila bih ga. tako da, opameti muža ili više ne piši

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam kako ti, ali s ovakvo osobom ne bih se ja vozila, kamoli djecu. a da vidim takvog na cesti, prijavila bih ga. tako da, opameti muža ili više ne piši
    Mislis da je meni svejedno? Da mi je cool sto se igra s nasim zivotima? Muz mi je idiot-napisala sam to jos kad sam se predstavljala na forum. Nisam ni prva ni zadnja koja je losije odabrala drugu polovicu-sta sad da radimjbg

I cemu takav ton? Malo si pretjerala.

Skuli-zafiru imamo

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ginger-pozvjerila sam bila! Razbila sam petom zvucnik u vratima samo da se ne pocnem manijakalno derat na njega..uzas uzas uzas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •