-
Ma joj,almjd bolnicka,ali dijeta..... Ma kad nasi doktori sve izjednacuju, stave sve na dijetu i jos mi jucer daju apaurine,bez objasnjenja. Jer sam rekla da me noc prije nesto probadalo kod mjehura. Naravno, ne pijem ih. Cak sam od jucer pojela twix,cedevitu i navecer prosvercani sendvic. Trebam ovaj tjedan roditi,trebat ce mi snage,hehe.
Ilona mislim da samo kod nas zadrzavaju radi takvih gluposti,jedino ako otices u licu imas problema s povisenim tlakom i proteine u urinu,onda te mogu zadrzati,ovako nema smisla.
Giulia najavljen je carski jer su obje lose okrenute, pa zato. Jedna je jos nekako poprijecno,ali obje s nogama dolje. Kakva je kilaza tvojih bebica? Nisam bila na ultrazvuku od 3. 3. ali imam osjecaj da je svaka bar 400 grama dobila,bas mi je jako tesko sa stomakom, prilikom ustajanja i okretanja. I sto se kilaze tice, zadnji tjedni su stvarno najgori em zbog vode,em zbog tezine bebica,tako da se ne brinete,doslovno nekad mislim da dnevno kilu dobijem,tj ispada da je tako bilo proslitjedan,jer sam jako natekla. Noge cim spustim, jos vise oteknu. Sad stalno lezim, ne smijemo iz sobe,tusiranje mi je jedina relaksacija. Volim i kad mi mjere tlak pa me to stisne,zamislim si da je masazica
vjerujem da ce mi sutra reci neki datumic pa vam javim.
Pazite se i mazite pupe,jos dok mozemo,dok se nalo kitovi izvijaju iz unutrasnjosti,hehe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma