-
Pozdrav curke 
Evo da se i ja prijavim - termin 5.8, za sad smo jos uvijek vrlo mali (10+4), ali ja zbog svih mogucih nuspojava imam osjecaj da sam trudna vec bar godinu dana
IVF blizanci, s dosta kompliciranim transferima, jadni dva puta smrzavani i odmrzavani. Jedan kasni, na zadnjem uzv je kasnio 4 dana, ali raste. Idem na kombinirani 25.1., a sljedeci uzv 30.1.
Mene je prva mucnina oprala vec 6.dan nakon transfera i od tada ide samo gore. Rigam svaki dan otkad sam bila 7+3. Sinoc sam imala rekord - povracala sam u 1 ujutro.. i evo sad prije 20 minuta
imala sam jake bolove na pocetku, al ajd bar je to popustilo.
Uglavnom, guramo.
Sto se opreme tice...ja nemam odakle posuditi niti imam familije da mi pomaze. Netko je spominjao jedan krevetic - ja ih mislim drzati u jednom, ali odmah cemo staviti dva da imamo strukturiranu sobu. A i kad zapisaju/zarigaju/pokake krevetac da ih mogu samo ubaciti u drugi 
Izgubljena sam u auto sjedalicama i svemu. Naginjem duster kolicima, netko ih je ranije bio spomenuo i rekao da je zadovoljan, a meni se svidjaju zbog prakticnosti i cijene. Samo se dvoumim dal da uzmem njihova jaja ili zasebno.
Zapravo cekam da se mogu ustati iz kreveta i hodati uokolo bez da izgledam kao scena iz egzorcista, do tada nista ne mogu.
Posljednje uređivanje od Sybila : 11.01.2017. at 11:46
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma