-
bok curkeee
Evo i mene, termin nam je 4.4., ali već i same znate da nam to kod blizanaca ne predstavlja puno.... sad smo 32+0, dvije curice. ukupno sam dobila 13 kg, a zadnje tri u zadnja dva tjedna, valjda jer sam počela oticati naglo,ruke,zglobovi, noge,koljena...ma sve....u početku mi je bilo grooooooooozno, mučnine po 15 sati dnevno, bez povraćanja, aali staaaalno....sad mi je zlo kad se prisjetim tog razdoblja. Stalo je oko 16. 17og tjedna...onda sam krenula tek uživati u trudnoći, šetnjice i tako to....pa sam u 24tom završila u bolnici na tjedan dana, malo mi se mantalo, neke polunesvijestice, zbog naglog rasta maternice koja je pritiskala glavnu venu i spriječavala dotok krvi i kisika do mozga....ali s curkama je sve ok, prije dva tjedna svaka je imala 1500 grama......pregled je sad 10.2. i već se bojim da će me zadržati u bolnici već sad, zbog tog oticanja...a vidjet ćemo....ovako se dobro osjećam, samo zbog težine i oticanja već sve slabije hodam,i naravno zbog wca, to mi je najveća muka....ne možeš otići u šetnju da te ne potjera....
Kolica smo uzeli bugaboo donkey rabbljena, činila su mi se najlakša od svih isprobanih, bome su teško upravljiva ta za dvojčeke......
od početka sam na bolovanju, sad ću uskoro otvoriti i porodiljni.....sad sam već nekako i živčana, pred kraj....za sad su okrenute obje glavom dolje, kod nas preferiraju vaginalni porod ako je sve u redu.....prva mi je trudnoća, a bome je proletilo vrijeme..sad bih da imam još koji mjesec za pripremu 
ni sama ne znam bih li kupovala te flašice, voljela bih da sisaju, ali statistički gledano, kad krenu gubiti na kilaži, puno majki odustane..pa ni sama ne znam ....
pozdrav svima, baš mi je drago da ima tekuća tema o njima, nema nas baš puno, a nije isto kao trudnoća s jednim djetetom....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma