-
Hvala curke, bubreg je puno bolje,izgleda da se kamemcic spustio u mjehur iako je cudno sto nisam osjetila da je izasao.... Iako imam osjecaj da je to sad tempirana bomba, em je natecen,em imam jednog od 6 mm u bubregu, ali rjesavam to nakon poroda. Evo ja sutra ulazim u 37 tjedan ( po mengi 38,ali cijelu trudnocu pratimo minus 1 tjedan) U bolnici sam, na dijeti... Imam osjecaj da sukod nas sve trudnice na dijeti, jer se eto glavnom tako dopada. Pa gladujem po cijele dane. Tu nema posjeta, iako me sestra danas prosvercala na hodnik da malo zagrlim muza, doslovno na minutu. Barem nesto. Jos nemam neki datum, vidjet cemo iduci tjedan sto ce reci, hoce me sto duze drzati,ali opet ne zele da trudovi sami krenu. Curke su jos visoko i jako aktivne, bome sve me vise boli,osobito kad se okrecem s jednom boka na drugi,bol je bome jaka.
Ilona tako sam i ja oko 35 tjedna poludila i samo cistila, pripremala.... Sindrom gnijezdenja, sasvim normalno.
Tijelo vec polako otkazuje,bome je sve teze nositi taj teret.... Iako sam na dijeti stopala su mi dooooobraaaano natekla,od utorka. I zamislite unedjelju imala91kg, jucer 94
valjda od vode naglo kilaza porasla. Sad sam u plusu 17 kg ukupno. Jos cu stvarno do stotke doci.
Giulia ti si vec presla blizanacki termin, sto oni kazu 38 tjedana je puna blizanacka. Bome ceka nas zanimljivo proljeeeceeee
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma