-
Hej,ja jucer od sestara cula da bi porod mogao biti u utorak i danas mi nista nisu rekli i tooliko sam se izbedirala. Onda jos dobijem dvije snite kruha i 50g svjezeg sira za dorucak i to me dotuklo. Bas sam se sdepresirala i jos me drzi to raspolozenje.
Iako sam jutros vadila krv i isla na ekg, jos samo moram s aneseteziologom popricati. Mislim da ce biti cetvrtak ili petak,a to mi se cini cijela vjecnost,buduci da je tu dan kao tri,gladna sam i izmucena od ovog kreveta i silne tezine.
Ka isto niiiikako ne mogu na ledima spavati, pozlije mi kad se preko leda prebacujem s jednog boka na drugi,uzas,preteske su i odmah mi zacepe tu glavnu venu.
E pa jucer sam i ja primjetila da mi je desno stopalo duuuuuplo nateceno od lijevog,a nisam ga optererila dodatno niti ista,ocizo je to normalno.
Ja bih radje vaginalni porod, sad kad si mislim o tom oporavku carskog, kako ih necu moci odmah dici,nece mi mlijeko odmah nadoci pa necu moci odmah ni dojiti. Cim zaplacu morat cu zvati sestru da mi ih dignu iz krevetica. Nocas sam bas jako nemirna bila,jer sam mislila da cu sutra na porod. Nisam od 3 spavala. Doduse ovdje uopce ne spavam,mozda od 9 dorucka,jer me dorucak toliko izbedira da odmah zaspem
Znam,previse se zalim,ali takav mi je dan,oprostite,svi me zovu,nisam se ni javila na mob jer mi se place. A tolika me radost ceka,pa se osjecam veoma nezahvalno. Ali od danas su uveli ajmoreci posjete,moci cu na hodniku vidjeti 10 minuta muza. Kad me izgrli i nasmije mi se koliko sam bucika odmah ce mi biti lakse.
Bebe osjetim i dosta visoko,glavice i ruke,a skroz kod prepona nogice,imam osjecaj da ce dolje izletit nogica,uzas,ne znam jel bi se smijala ili zvala sestru kad tako polude. I bome su aktivne. Sestre mi se cude kako nemam niti jednu striju,a toooooliko veliki stomak. I danas kad sam isla na ekg,sestra tamo mi se smije da toliko veliki stomak dugo nije vidjela,i onda jos bez strija. A vjerujem da je to jer pijem 4,5 litara tekucine, pa je dobra hidratizacija iznutra,uz kreme.
Jeste vi popucale?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma