-
Pa ja cu popi...t
Napisem kilometarski post, zazvoni mi telefon i sve mi se pobrise 
Dotakla sam se svega i svakoga, a sada cu ukratko..
Geminice bas mi je tesko sto te izgladnjavaju. Smije li ti muz donijeti nesto barem malo za utjehu. Znam da nije lijepo od mene nagovarati te da ne postujes dijetu, ali ocito nemaju razloga drzati te na njoj.
Strije- nemam ni jedne, a namazem se malo mlijekom za tijelo kao prije trudnoce nakon tusiranja jer mi je suha koza. To je cisto stvar genetike, nikakve kreme ne pomazu. Znam trudnice koje se mazu svim i svacim pa opet popucaju.
Ilona- Lezanje na ledjima- nisam ja u potpuno lezecem polozaju nego vise polusjedeci i tako po danu i po noci. Nista me ne gusi, osim kada potpuno horizontalno legnem (na uzv-u jednom npr je bio ravan stol pa sam trazila da ga malo podigne). Na bok ne mogu ni kada ustajem nego najprije sjednem, zarotiram se u stranu, spustim noge na pod i ustanem.
Na boku me sve boli, uzasno mi je neudobno i imam osjecaj da ce mi utroba eksplodirati! Par puta sam pitala ginekologa vezano za to lezanje i on mi je rekao da necu moci kako mi stomak bude rastao, ali eto ja cu skoro roditi...
Spavanje- kako koji dan, vecinom zaspem bez problema pa se u po noci probudim i ne mogu se namjestiti i zaspati do zore pa onda opet zakunjam malo pred jutro.
Geminice- sto kazu u bolnici za to oticanje? Meni ginekolog naredio stalno kontroliranje tlaka i ako se povisi preko 140/80 da mu se javim jer su mi zadnji put na kontroli mokrace prvi put proteini bili malo poviseni. Tlak mi je ok, cak nizi tako da ne brinem.
Porod- ja bi jedan dan prirodni, pa drugi carski... nikako se odluciti jer i jedno i drugo ima za i protiv kada su blizanci u pitanju.
Sretna sam da ste tu u ove teske zadnje dane. Samo vi mozete znati i razumjeti kako je... ♡♡♡
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma