Ilona cestitam od srca. Zamisli rodile smo na isti dan samo da sto prije odete kucici i da andeli budu dobro i pocnu dobibati na tezini. Jesi imala opcu anesteziju ili? Kako se danas osjecas?
Ja sam isto u petak 17. 3. na carski, opca anestezija.
petra 2740 g, 47 apgar 10/10
Iva 2500g, 45 cm, apgar 10/10
Curke jos ne sisaju,mlijeka nemam,tek nadolazi,pa ib hrane u bolnici.
Ja bas nisam dobro, puno sam krvi izgubila pa sam dobila i dozu krvi,ali tako lose izgledam,nemam boje u stopalu,kamoli u licu. Jako sam slabokrvna,a prije 10 dana zeljezo bilo 27 ( interval od 8 do 30) dobila 4 groznice. Sve sam mislila treci dan ce biti puno lakse,a nocas mi se upalila prepona,sumnjali su na trombozu ali nije natekla noga. A ne mogu ju pomaknuti,vucem ju za sobom. Njih sam tek jucer pocela malo preko kreveta sebi prebaciti,nisam spavala od poroda jer du stalno sa mnom i to stvarno nije pametna opcija. Jer mi se uzasno vrti u glavi,upadam do wca a ne znam jel od umora ili jos od te anestezije. Kaslje mi se stalno i ne nogu pricati,kao da nemam kisika u plucima,onako prekidajuci sapat,ne mogu im ni pjevati,a petak i subotu sam mogla.
Ali kad ih vidim i podragam,pa ne znam sta da vam kazem,nisam mislila da ce bas tako biti,nema za to rijeci. One su moje,obje,dvoje djece..... Neopisiv osjecaj..... Stalno sam puna adrenalina i uzbudenja,leptirici u stomaku. Jedino me ta moja nemoc baci u depresiju ali u srijedu cemo vec mozda kuci pa tamo kad krenemo uz pomoc dviju baki,preporodit cemo se. Tu krenu plakati,mlijeka nema,a sestre ne dolaze,pa dusa me zaboli.
Ustala sam odmah u subotu,imala najgrublje tusiranje ikad... Bome od petka,dan kao godina. Samo da se docepati kucice