-
Pa mame gdje ste sve!?
Jel imate pune ruke posla!?
Mi smo počeli lošije spavati i biti sve cendraviji. Po noći je super, imamo red! Zaspu oko 9 i prvo budjenje bude oko 2. Onda papaju i spavaju do 6. U 6 papanje i od onda mi više bas ne spavaju. Tj spavaju, ali se non stop bude, stenju, cendraju. Onda ja nesto radim po kući i milijun puta im namjestam dude i umirujem ih.
Ne znam dal ih muči probava ili što, al nadam se da će kroz mjesec dva uhvatiti i dnevni ritam.
Iskusne mame kak je vama to išlo!? Kad su vam se izregulirala ta dnevna spavanja!?
Bili smo već i na drugom pregledu i veliki su 53.5cm, 4500gr i 52cm, 4000gr! U dva mjeseca su dobili svaki preko 2kg!
Ali jedu nenormalno puno tako da mi je doktorica savjetovala da im probam razvući obroke na bar 4h i dajem im čaj između.
Zabrinuta sam što ih nikak nemrem uhvatiti dobre volje da ih vježbam jer su blago hipertonični. Ili ih muči probava, ili su mi pospani i to vježbanje nam nikako ne ide.
Plus, ni ne znam kako da ih vjezbam jer smo termin za prvi pregled fizijatra dobili tek 3.8. , znam samo onih par vjezbica koje su mi pokazali na otpustu s neonatologije. A čini mi se da ih je nužno vjezbati jer mi se nekako izvijaju unazad dok ih drzim. Ne znam dal je to normalno i ne znam dal da platim privatno taj prvi pregled. Ima koja od vas iskustva s time!?
Inače ostalo je sve ok! Fiksiraju me pogledom, povremeno se osmjehuju i kao guguću.
Al ne znam, ja ih tak pod povećalom pratim i malo sam ukočena i u strahu pošto su tak ranije rođeni. I uopće ne znam što je normalno što ne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma