Anka kako si ti?
Anka kako si ti?
Hvala vam djevojke!
Ja sam blagoreceno unezvjerena. Nisam ocekivala.
Iznutra sva treperim. Izvana sam hladna kao spricer. I takva cu ostati dok ne vidim ono malo treperavo srceko.
Od simptoma pa mogla bi reci nista. Uzasno mi je hladno i nikako se ne mogu ugrijati, ali to sam pripisala ovim minusima vani. Umorna sam po defaultu. Ostalo nista...cicke ni bolne ni osjetljive ni tamnije ni povecane...ma nis, bas ono nikakvih simptoma.
Ja ne trebam nista provjeravati, moja M je za mene sve odradila. Stigla dan prije. Tak da sam sutra 2dc. Mami na mobu ne znam podebljati :/
I tak. :D
Jutro!
Kavica, čaj, kakao !
Nažalost radna subota.
Sara![]()
Mami hvala na pitanju ja sam ti super. Sad sam u fazi osluskivanja svaki dan ocekujem da se mrvica oglasi ali za sad jos nista.
Jutro curke!
Iva i Danijela,cestitam vam od <3!!!
Kod mene vam nema nista pametno,pokrili smo sta smo pokrili i to je to... stavila sam si u glavu da cu kulirati,pa prvi dan kad sam osjetila da pocinju plodni dani me uhvatilo dobro staro "moramo se sexati" ludilo ali sam sama sebe opet posjela i rekla si "ohladi malo,sta bude biti ce"... i to je to... sad se pripremam na ovo razdoblje nadanja i iscekivanja ali mi u glavi nekako lakse jer sam si narucila ipak trakice tako da se samo nadam da ce do sljedeceg ciklusa doci da se igram s tim i da vidim uopce kad su mi tocno O.
Jutro curkeja jucer bila na pregledu, kaze dr. ,,Danas i u ned odnosi da pokrijemo ovulaciju"!. Folikul bio 18mm, 10dc... jucer smo pokrili, jos sutra
![]()
Tak i ja kuliram bezveze... Danas mi po kalendaru kao počinju plodni dani., ali nedam se pa smo pokrili i ovi šest dana prije... I sad cijeli idući tjedan polažem nadu za ovaj ciklus da bude plodan... A ako bude volje cijeli mjesec cu pokriti pa *****u valjda ce jedan dan biti uspjeh...
Ja odustala od tih trakica jer kao da se ne zamaram s tim... Sta bude al izrabljujem muza da ce pomislit da sam luda...xD xD
Hahhaa...ma ja cu probati sa tim trakicama pa vidjeti kako ce ici...inace ja kada radim nesto,bilo sta u zivotu onda to mora biti odradjeno savrseno pa tako me to pucalo i sada.
svaki dan je trebalo skakutati da nebi promasili slucajno koji dan i tako sam dodatni stres stvarala i sebi a i njemu
Ja ću izludit s gljivicama, opet ih imam. 4 mj je bilo ok i sad podivljale.
Kako sam čitala sve zaostatke pa sam ti htjela savjetovat moj lijek protiv gljivica, možda si ga probala al evo meni je stvarno uvijek pomogao. Obični tampon umočiti u domaće pravo kantarion ulje i staviti u rodnicu preko noći, par večeri za redom, meni uvijek pomogne,al ne samo za gljivice nego i upale i ranice odličan preparat.
Davno je tu kod nas bio jedan stari i jako dobar ginekolog kod kojeg je isla moja mama i koji je zenama koje su osjetljive dolje i kojima se svaki stres,promjena ili sl otrazava prvo dolje,preporucao da skuhaju 1l vode i kada se malo ohladi da umjesaju 1 ili 2 (ne sjecam se sad tocno) zlice jabucnog octa i da se sa tim operu izvana i iznutra. Meni je znalo pomoci jer kada sam bila mladja svaka veca nervoza,svako pranje previse bi mi se poremetilo.
2 plusa ove godine već, ma bravo cure, divno je krenulo!!!
Evo popodnevne kavice...
Nego, u 12 h danas sam pišnula trakicu, i ostavila je na šanku u kuhinji i išla spremati malo, pa sam zaboravila na nju, al MM je pogledao nakon cca 10-ak min i pita on slatko "a kaj znači ako su iste boje?", iako sam mu već x puta objasnila :D Moram li reći šta smo radili idućih pola sata :DDD
Presretna sam bila, baš vesela kao malo dijete, ulovila sam O, pa jel to moguće, da i meni nešto bude kako treba biti...Tako da, pokrivamo i danas navečer, i sutra ujutro i sutra navečer hihi...U ponedjeljak smo na poslu pa ćemo tek predvečer...S tim da seks uopće nije bio reda radi,baš nam je bilo lijepo.
Ako i ne bude ništa ovaj ciklus, nekako sam sad mirnija i samopouzdanija kad mi je trakica pokazala tako...![]()
Cestitam Iva, jako mi je drago zbog tebe! Puno srece ti zelim i da mazis okrugli trbuh za koji tjedan![]()
Jutroooo!
Izgleda da jedino ja ne mogu spavat, zato kavicaa!
Jutro mami i jutro ostalim curama...
Hvala na kavici...evo ja se spremam za radnu suncanu nedjelju...
Jutro. Hvala Mami. Bas pijem kavicu da se razbudim. Ocekujem M ovih dana da ponovno krenemo, a nikako docekati.![]()
Jutro svima, Mami hvala na kavici bas mi treba!
Moja curka i ja smo probdjele noc, boli ju uho i nije mogla spavati![]()
Chiara,ovdje ima puno sunca...savrsen dan za setnjice,kavice ili za jakoooo puno poslaaaa...
Koliko se veselim toliko i ne...nije da pucam od volje za raditi ali ce mi brze proci dan...
Kako ces ti provesti dan?
Giovi mi cemo rostiljati danas. Imamo radnu akciju sa drvima pa poslije toga rostilj.
NaranciceKad ti je termin?
Chiaratermin je 29.6... usla u 19tt, jos malo pa smo na pola!
Chiara,vama ce biti bas lijepoooooo...uzivaj...
Narancice,biti ce mali racic ili racica...![]()
Bas mi je dragi bio na moru zadnjih par dana i kaze svi sjede na terasi, piju kavu i uživaju. Hoću jaaaaaa!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobar dan, svima!
Narancice, ako je nama brzo prošlo, jako je tek tebi!
Mi smo jucer proveli na suncu. Bili smo cijeli dan na Sljemenu, Zagrepčanke, preporučujem. Prekrasno je.
Sad se bacam na kolač.
Jako jako brzo! Da ne osjetim mrvicu kako se meskolji u trbuhu, ne bi ni znala da sam trudna :D
Trbuh mi je maali, i ovo drugo tromjesecje je stvarno cudesno - za razliku od umornog i mucninama popracenog prvog.
I ja zavidim svima na suncu! Kod nas nakon par dana jakog vjetra sada pocela i kisa padati. A tak bi sjela na neku terasicu i uzivala u kavici ... ehh. A tek rostilj![]()
Narancice dođi. Ima i sunca i rostilja i kavice na terasi u Ri.![]()
Jutro cure,
Evo kuham što god želite za dobro jutro
Sent from my iPhone using Tapatalk
jutro...
kavica definitivno...
zenice da pitam, ovak malo bezveze...
ako smo imali odnos u kadi,ono super puno vode i kupanac, da li postoji mogucnost da je sperma izasla dok smo jos bili unutra...to je tak meni nezgodno pitanje...
Jutro!
Nivana kako misliš izašla - iscurila iz tebe? Pa mogla je, zašto ne?
Ja sam jučer oko 10h ujutro popiškila opet trakicu, i ne da su bile iste boje nego je ova crtica moja bila dooobrano tamnija od kontrolne.
Šta sad to znači? Dal mi je O bila jučer, ili će biti danas? Danas me boli sve dolje i osjećam onaj pritisak...Samo ne znam kad točno je O.
November to ti je full pik sto si uhvatila.
Mami ti je sve vec napisala.
Znaci ili ti je bila sinoc kasno ili ce danas tokom dana.
Danas obavezno akcija kad budete mogli.
Jesi pratila bazalnu mozda??
Ona bi ti sad tu mogla pomoci.
Ako pratis i ako je jutros bio skok onda je O bila.
November nakon pozitivne trakice O nastupa u roku 12 do 36 sati. Dakle sad se bacaj u akciju.
Nivana moglo je iscurit, a u svakom slučaju super za s.. u kadi.
Ali pozitivna trakica je bila u subotu oko 12h (iste boje) i jučer oko 10h (testna puno tamnija). Grrr.
Sad sam na poslu, mogu tek iza 17 h bebiti, al jesmo jučer 2x i u subotu, pokrili smo stvarno, danas ćemo popodne i kasnije onda laganini.
November, ta tamna ti može trajati i 2-3 dana, vjerojatno će danas ovulacija, ali tko to točno može znati
Bitno da pokrivate![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 30.01.2017. at 10:11
Ne pratim bazalnu, nikako da krenem, ako bude ovaj mjesec minus onda ću od sljedećeg svakako početi, da budem sto posto lijepo onda sigurna kad je O.
Pozdrav cure,
Zadnjih tjedana ne pratim bas forum previse, a toliko pozitivnih stvari se izdogadalo!
Cestitam danijela 1990 i iva_777!!
Kako ne stignem redovno pratiti, jednom tjedno procitam sta se dogada pa nista ne komentiram jer sam stalno u zaostatku!
Mami mozes me pisati sutra 7dc, ali mislim da ce ovo biti zadnji mjesec da sam na listi, predugo vec pokusavamo bez uspjeha, treba nam pauza od svega...
a mislim izasla, iscurila...ili nekako...ali sigurno da je nesto i ostalo...mislim navodno sam u plodnim danima pa svaki put pazim da neidem na wc i slicno bar pol sata sat....a sad u kadi da mi nije voda potakla curenje...da se nije razvodnilo...ma neznam sta pricam i o cemu mislim...jer ako je iscurilo, danas navecer vise nece biti dva dana od odnosa nego bit ce tri a kljucni su dani...
sory sto vas zamaram s glupostima...ali negdje misli moram ostaviti...necu sigurno nazvati mamu pa joj se pozaliti...hahahhaha
![]()
Nivana, bez brige, čim je TM svršio unutra je dovoljna količina spermića koja "ostane". Meni se dešava u zadnje vrijeme da mi ništa ne iscuri, ali prije toga mi je svaki put iscurilo!! I ja sam bila zabrinuta i pitala sam gin jel to normalno, rekla je da naravno da je, mora negdje izaći van, da se ne brinem, ima ih tamo gdje trebaju biti. Da budeš mirnija, možeš za taj završni dio odnosa prakticirati položaje gdje će spermići odmah završiti duboko unutra (i to je savjet gin). Ali to je više psihički, nego što ima pravog efekta. Kad će se uloviti, moguće je da se ulovi u najnemogućijeoj pozi
Zadnjih par puta, kažem, nije mi iscurilo, čekala sam cca 15 min u ležećem položaju pa išla piškiti, možda je tad da nisam skužila. A možda se sve skupa pomiješalo s mojom sluzi koju imam na izvoz ovih dana.
a luda sam pokusavam"kao " da se ne bediram i ne razmisljam previse, a onda pocnem se brinuti o takvim glupostima...a kao kuul sam...sigurno je nesto i ostalo...al opet kao super spontani s...x bez razmisljanja o tome...a onda cijelu noc sam skoro sanjala da zbog toga mi se nece uhvatiti.....aaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Padobranac
Nivana, nit jajca nit jajnike u vrucu vodu na dulje vrijeme oko O. To je jedna od bitnijih stvari koje nam savjetuju na MPO - paziti na temperaturu tijela i ne se previse topliti nakon transfera (ili O), bez vrucih tuseva, kupki, sauna, deset slojeva popluna itd. Musko bez uskih hlaca i gaca, mob van iz djepa na hlacama. To mi je osobno bio najgori dio cekanja nakon transfera jer sam inace uvijek pod vrelom vodom i tus u "toploj" mi je bilo isto ko da me bacis u smrznuto jezero. Uglavnom, dobronamjerno, u principu je dobro da izbjegavate takve stvari ako se vec truditenaravno, ima puno na svijetu jacuzzi beba, to nikada nije definitivno i nekad je i bolje da je u naletu strasti
nemoj sad da te ovo jos vise zbedira! Kaj bude, bit ce.
Nemoj se brinuti zbog "curenja",to sve normalno
Cestitke na plusevima i drzim fige vama ostalima da ga sto prije vidite i vi![]()
Kako ste curke?
Sluzim podnevsku kaficu i caj, ko zeli neka se posluzi
Ja sam bila na konsultacijama i pronašla sam svoju full super doktoricu ginekologicu![]()
Sa početkom februara, radimo sve nalaze ( napokon je neko poslozio sta,kako i zasto treba da se rade) dakle muž radi ponovo spermogram,spermokulturu i jos neke 3 pretrage na bakterije valjda morfolosku strukturu, nisam zapamtila nazive uglavnom sveukupno 5 pretraga njegovih i to je sveukupna obrada što se mm tiče.
Ja radim papa,kolposkopiju i briseve i uzv. I još neke mikrobiološke testove, briseve.
Pa je rekla doktorica, da budemo vidjeli onda sta i kako dalje.
Osjećam se pozitivno po prvi puta.![]()
Bajbi hvala na kavici. Drago mi je da se napokon pokrenulo. MM je radio samo spermiogram za mpo, markere i rh faktor. Nista ga drugo nisu trazili, ali sam zato ja svasta nesto jos morala obaviti.
Nivana i ja mislim da samo visak iscuri van, a ono sto treba pliva uzvodno do pravog mjesta.![]()
Aham, meni je tako objasnila, jer kaze spermogram nike dovoljan jer mogu imati odlican spermogram, super pokretljivost ali sada ide onaj dio koji nisam bas razumjela ali zapamtila sam kao ne mogu do jajnika zadrze se i slijepe u va*ininesto mi nezgodno napisati cijelu rijec, ali vjerujem joj.
![]()