Stranica 13 od 18 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 920

Tema: Odbrojavanje 01/2017 by Chicha

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

pa ja sam se malo izbedirala jutros da kao sta ako je iscurilo, plus kupka u vrucoj vodi, kupaona je zaista izgldala kao sauna punaaa pare....al nema veze sta je tu je...dao bog pa ponovili jios koji put tek tak sto nas ponese....bez brige i pameti...
    al sto CHIARA kaze sto treba to bi trebalo ici samo uzvodno...kao ribe kad plivaju u suprotnom smijeru.... uglavnom jos jedna kava definitivno...
    bajbiblue-super sto si nasla doktoricu koja razumije i koja ti odgovara, to nije tako cest slucaj....nadamo se da cu uskoro biti i tvoje odbrojavanje...

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Da Nivana, i meni je fakat drago zbog toga

Nadamo se da ćemo sve, jedna po jedna odbrojavati, i da će to tak glatko ići svima nama

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jutroooo cureee...kavicaaa je tuuuu...posluzite se...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Moja trakica je jučer malo oslabila, i dalje je bila jaka al mrvcu svijetlija od kontrolne. Pokrili smo.
    Sad čekamo i uživamo dalje

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Giovi hvala na kavici. Kod nas je pocela kisa tako da cure ne morate biti ljubomorna na nas u Primorju, sunca vise nema...
    November

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobar dan zemske! November drzim fige! Kod mene nista novo. Jos jedan pisnuti test, onak cisto iz znatizelje...plus kao kuca. Na zalost ne mogu se veseliti, onako kako bih trebala, sve do odlaska kod ginekologa. Strah od ponovljenog scenarija je veci od veselja. Inace od jutros muku mucim sa mucninom, a cetkica za zube mi je ponovno najgori neprijatelj. Brrrr najezim se od same pomisli da ju moram gurnut do sedmica . Nocu izrazito lose spavam. Noge su mi ledene kao da ih u skrinji cuvam. Spavati bih mogla bilo kad, bilo gdje i u bilo kojem polozaju (osim po noci grrr). Drugi simptoma nema...hvala Bogu! Mami2 cekam te u gornjem domu! Ocekujem dve crtice i kraj tvojeg imena ovaj puta
    Posljednje uređivanje od iva_777 : 31.01.2017. at 12:12

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala cureeee! Tko će sad dočekat jaooo moram se nečim zaokupirati (po mogućnosti da nije guglanje simptoma po milijunti put)

I kod mene kiša i hladno u 3...MRZIM ZIMU :@

iva jasno da se ne možeš opustiti, ali dok obaviš gin, vjerujem da će ti biti lakše i da ćeš početi uživati.

Ja isto obožavam vreli tuš (dok se MM uvijek tušira u mlakoj vodi, ima izuzetno osjetljivu kožu koju doslovno sprži čim je voda vrela), a ja bih se mislim u kipućoj mogla namakati. Dobro da sam sad i to saznala. Mob u hlačama ne nosi, al nosi ponekad uske bokse. Riješit ćemo i to! A spavamo goli uvijek tako da me tješi da su mu bar po noći "dečki" slobodni.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Iva, hvala ti draga, al ništa od toga, sinoć poslije s.. je iscurilo malo roza spermw tako da je m iza ugla isamo čekam da krene.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

November : razumijem te totalno. Ja 20-tog idem svojoj doktorici, sa citavom dokumentacijom jer mi je rekla da je pozeljno da odem u prvoj fazi ciklusa tj. Po prestanku menustracije. A 15- tog vjestica stize. i prvi puta je jedva cekam, haha

Tako sam sretna iznutra, zbog stucnosti svoje doktorice. I pozitivna, prvi puta imam osjecaj da cu uskoro vidjeti svoj plus

Ja ovo podne sluzim caj, pa ko zeli neka se posluzii, vrkuta je u pitanju

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bajbi ima li koji vocni?

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

CHIARA; ima, kako da nema.. višnja, brusnica, mix voće hahaha,, ako išta ima, ima čaja
    Mislim da bi nam i travar pozavidio alternativnom medicinom

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

ma znate sta ja cu jedan Kapučino.... :D ima ko nije za caj...žabe ce vam se naleć...
    ja mislim da se meni desava O jucer boli u lijevoj strani jajnika, danas u desnoj...srecom pa smo sinoc pokrili....

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pozdrav curke!

Nisam se javljala neko vrijeme, trebao mi je odmak od svega. Sad sam tu i krecem citati zaostatke da vidim gdje smo.

Ja vam imam plusic, prvi u godinu dana nakon prve (neostvarene) T! Ukazao se na 11dpo, danas sam 13dpo. Drzte fige da je to to!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Copy pasteano sa proslog threada. Hvala Chiara!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

sto vi mislite o tome da jedno dijete 6godina, kaze svojoj majci(mojoj kolegici) da je sanjala da JA (teta Ivana) je rodila-dobila u bolnici dvije bebe istovremeno;;;::...
    sta islite da li dijete sklono tako nesto izmisliti-smislit kao sanjat...ili zaozbiljno da je mala tako nesto sanjala...

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nivana...moja petogodisnjakinja nema pojma da sam trudna. Ne govorimo nista dok ne bude sto posto sigurno da je sve ok. Ali to ju ne sprijecava da vec danima prica o bebi u mom trbuhu. A jucer je nacrtala tatu, sebe i mene i to sa dvije bebe u trbuhu
    I bas sam i ja sinoc rekla MM-u jel moguce da ona nekaj predosjeca.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

i ja razumijem svoje dijete-6god- ona non stop tepe o bebama i o tome kako zeli brata-seku...ali to je vec pod normaln...svaki dan nesto o tome..kako se stave bebe u stomak.kako se izvadi? i slicno...ali ovaj mali san ove male osobe bas me onak stavio u razmisljanje, i neide van iz glave......da li je to moguce da se tak sta desi??'

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Nivana prvotno napisa Vidi poruku
    i ja razumijem svoje dijete-6god- ona non stop tepe o bebama i o tome kako zeli brata-seku...ali to je vec pod normaln...svaki dan nesto o tome..kako se stave bebe u stomak.kako se izvadi? i slicno...ali ovaj mali san ove male osobe bas me onak stavio u razmisljanje, i neide van iz glave......da li je to moguce da se tak sta desi??'
    mislim koje glupo pitanje od mene _da li je moguce_ ono tak sta ni sama nevjerujem da sam napisala ...

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Angiebanangie cestitaaaaaam!!!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Angie cestitam jos jednom.
    Iva i Nivana ~~~~~ da ugledate

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

angiebangie cestitaaaaaam, cestiiiiiiiitam

danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Angiebangie cestitkee. Cure koje se razumiju da mi malo objasne oko otvaranja novog odbrojavanja. Vec nas sad ima 3 trudnice (ako nisam koju zaboravila). Pa bi trebalo otvoriti odbrojavanje. Tko pise listu svaki dan i ostale informacije mi trebaju. I odmah otvaram novo

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Klikni na vrhu stranice na ono Prije začeća, a kad ti se to otvori onda na dnu stranice imas otvori novu temu. Listu pise Mami svaki dan i o tome ne moras brinuti. A mozda da sve otvorite zajedno odbrojavanje?

danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

A onda ok. Brinula me lista, ali znaci nemam brige za to. I mislila sam da sve zajedno otvorimo, da ne otvaramo jedna za drugom bezveze

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!

Kavica je kuhana, poslužite se!

Odbrojavanje otvaraju cure koje su na listi, dakle koje su odbrojavale cijelo vrijeme, koliko sam ja upućena.
    Angie čestitam!

danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Jutroo, ja nisam bila na listi pa ne mogu otvoriti novo odbrojavanje. Ako su takva pravila postivat cemo ih. Nije uredu da se netko samo pojavi i otvori novo a nije nikad napisao ni jedan post. Iako sam ja tu bila skroz s vama (i ostat cu) drzat cu se pravila

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

angie čestitke od srca!!!! ajme kako divan početak godine, BEBIČAST

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Angie, čestitam

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, cure! Jos je nestvarno!

Cestitke svim plusicima!
    Posljednje uređivanje od angiebanangie : 01.02.2017. at 10:39

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Kava, caj, kakao, posluzite se.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

pa neka onda otvore novo odbrojavanje...i da to sto krace traje....ajmo zenske toliko ste se trudile sad nek bude vase ime glavna tema...:D :D :D
    chiara hvala na kavici...bas pase...iako bi se meni mogla ubrojat vec u prvu podnevnu...
    ali zbilja ovaj siječanj dobro svima ide, ili je to uzrok Novogodišnja festa bila...svi se opustili i svi u nove pobjede bez opterecenja...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Zaboravih, Angie cestitam od <3

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jutro cure...
    Evo ja sam vec na drugoj kavici...
    Ovo odbrojavanje je odlicno krenulo...znaci po tri curke u odbrojavanju....neka se tako nastavi i mi ostale smo brzo na redu...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Giovi prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure...
    Evo ja sam vec na drugoj kavici...
    Ovo odbrojavanje je odlicno krenulo...znaci po tri curke u odbrojavanju....neka se tako nastavi i mi ostale smo brzo na redu...
    ja se nadam da ce mo mi ovaj ciklus pogodit...i da cu ja biti sljedeca...heheh a jesam skromna...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja se ne zelim nadati...neka me iznenadi...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

nada umire posljednja...:D :D

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ma ja se nadam da ce meni trakice doci do sljedeceg ciklusa vise nego sto se nadam da ce biti plus...dobro,malo lazem sama sebe,ali tako mi lakse...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Heheheh i ja cu biti skromna pa se nadam da ce osim vas curke, ova godina biti plodna i za Monu, Sanjku i mene.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

To to... Rekla ja da ako nastavimo u istom tonu,3 po odbrojavanju sve smo brzo na redu...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Pozdrav curkeee,
    ja toliko tu dugooo nisam bila da sam ostala bez teksta tri plusića, jaoooo čestitam danijela, Iva_777 i angiebangie
    Stvarno sam sretna radi vas, pa neka svaki mjesec imamo novo odbrojavanje, pusa svima...

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Iskreno nemam pojma kakva su pravila, ali ja osobno nemam nista protiv da uz moje ime stoje jos dva. Dapace sto vise to bolje Jedino bih pricekala prvi pregled da budem sigurna da je sve ok. Pa ak nije problem da pricekamo jos do 13.02.?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Chicha kako si ti? Kad ides na pregled?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Chicha kako si ti? Kad ides na pregled?
    Dobro sam,iako sam tjedan dana bila na bolovanju, nisam dizala glavu s wc školjke sad se kao malo smiruje...
    Vidim da tko god ti govori za neke simptome, ne možeš ih toliko shvatit dok ih ne osjetiš na svojoj koži...
    Pregled u ponedjeljak, tad će već bit 10+2

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Angie - čestitam!!! Sretno

Chiara - hvala ti, i ja se nadam za sve nas

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pozdrav!! Još veselja na temi!! Angie, čestitam!!

Bome vas je već dosta stalo u red za plusiće

Čitala sam prethodno, pa vezano uz djecu i predosjećaj... Moja cura (2g,10mj) spominjala je intezivno svoju sestru, što ne bi bilo toliko čudno, ali i ljubila mi trbuh jer je tamo beba, a kad u to vrijeme ja imala plus i ubrzo više nisam ništa imala... tako da i kod mene ta slučajnost.

iva, mislim da i je pravilo da se odbrojavanje otvara nakon pregleda. Ako i nije tako, mislim da bi trebalo biti tako. Logično bi bilo otvoriti ga nakon što se čuje malo srce.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!! Još veselja na temi!! Angie, čestitam!!

Bome vas je već dosta stalo u red za plusiće

Čitala sam prethodno, pa vezano uz djecu i predosjećaj... Moja cura (2g,10mj) spominjala je intezivno svoju sestru, što ne bi bilo toliko čudno, ali i ljubila mi trbuh jer je tamo beba, a kad u to vrijeme ja imala plus i ubrzo više nisam ništa imala... tako da i kod mene ta slučajnost.

iva, mislim da i je pravilo da se odbrojavanje otvara nakon pregleda. Ako i nije tako, mislim da bi trebalo biti tako. Logično bi bilo otvoriti ga nakon što se čuje malo srce.
    po pitanju tog djecijeg predosjecaja...neznam sta bi mislila...ali sam malo razmisljala i posto je mala sanjala blizance....ono moj tata ima bracu blizance i moja baka od tate ima sestre blizanke...tako da sve je moguceeeeeeeeeee........ali nekuzim ja taj dio racunanja kome bi trebalo pripasti opet u kojem koljenu i tak to...ali ......hihihihihihihihihi....:D

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne znam ni ja prave genetičke izračune, ali rekla bih da si ti stvarno dobar kandidat za imati blizance!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam ni ja prave genetičke izračune, ali rekla bih da si ti stvarno dobar kandidat za imati blizance!

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala na cestitkama, drage moje odbrojavalice. Sad istim ritmom dalje, mjesecno bar tri plusica da imamo!

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav curke. Kod mene se konacno malo smirilo. Opet smo sami i vracamo se u svakodnevnicu. Ja se ne nadam nikakom plusicu jer nismo bas bebili. Ali sutra imam termin kod doktora pa cemo vidjeti. Vjerojatno cu krenuti sa kakvim tabletama pa cemo vidjeti kako ovdje funkcionira.
    A za terapiju su potrebne prvo kakve pretrage?

I cestitam na plusicima!!!!! Cekalice samo hrabro naprijed! Imam osijecaj da ce pasti jos koji plusoc uskoro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •