Stranica 13 od 19 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 920

Tema: Odbrojavanje 01/2017 by Chicha

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jutro svima, Mami hvala na kavici bas mi treba!
    Moja curka i ja smo probdjele noc, boli ju uho i nije mogla spavati

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Chiara,ovdje ima puno sunca...savrsen dan za setnjice,kavice ili za jakoooo puno poslaaaa...
    Koliko se veselim toliko i ne...nije da pucam od volje za raditi ali ce mi brze proci dan...
    Kako ces ti provesti dan?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Giovi mi cemo rostiljati danas. Imamo radnu akciju sa drvima pa poslije toga rostilj.
    Narancice Kad ti je termin?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Chiara termin je 29.6... usla u 19tt, jos malo pa smo na pola!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Chiara,vama ce biti bas lijepoooooo...uzivaj...
    Narancice,biti ce mali racic ili racica...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme vec ste na pola puta. Pa kad prije?

Da, bit ce nam veselo danas Giovi.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Vauuu, kako je brzo prošlo. Za curku ~~~~~~~~~~~~~da je prestane bolit.

Ljubomorna sam na vas s mora, kod nas zimmaaa.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bas mi je dragi bio na moru zadnjih par dana i kaze svi sjede na terasi, piju kavu i uživaju. Hoću jaaaaaa!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobar dan, svima!

Narancice, ako je nama brzo prošlo, jako je tek tebi!

Mi smo jucer proveli na suncu. Bili smo cijeli dan na Sljemenu, Zagrepčanke, preporučujem. Prekrasno je.

Sad se bacam na kolač.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jako jako brzo! Da ne osjetim mrvicu kako se meskolji u trbuhu, ne bi ni znala da sam trudna :D
    Trbuh mi je maali, i ovo drugo tromjesecje je stvarno cudesno - za razliku od umornog i mucninama popracenog prvog.

I ja zavidim svima na suncu! Kod nas nakon par dana jakog vjetra sada pocela i kisa padati. A tak bi sjela na neku terasicu i uzivala u kavici ... ehh. A tek rostilj

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Narancice dođi. Ima i sunca i rostilja i kavice na terasi u Ri.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutro, kavica!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutro cure,
    Evo kuham što god želite za dobro jutro

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za: 30.01.2017.

(ne)čekalice:

pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
    Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc ll

odbrojavalice:

mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    november~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

jutro...
    kavica definitivno...
    zenice da pitam, ovak malo bezveze...
    ako smo imali odnos u kadi,ono super puno vode i kupanac, da li postoji mogucnost da je sperma izasla dok smo jos bili unutra...to je tak meni nezgodno pitanje...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Nivana kako misliš izašla - iscurila iz tebe? Pa mogla je, zašto ne?

Ja sam jučer oko 10h ujutro popiškila opet trakicu, i ne da su bile iste boje nego je ova crtica moja bila dooobrano tamnija od kontrolne.

Šta sad to znači? Dal mi je O bila jučer, ili će biti danas? Danas me boli sve dolje i osjećam onaj pritisak...Samo ne znam kad točno je O.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

November nakon pozitivne trakice O nastupa u roku 12 do 36 sati. Dakle sad se bacaj u akciju.
    Nivana moglo je iscurit, a u svakom slučaju super za s.. u kadi.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ali pozitivna trakica je bila u subotu oko 12h (iste boje) i jučer oko 10h (testna puno tamnija). Grrr.

Sad sam na poslu, mogu tek iza 17 h bebiti, al jesmo jučer 2x i u subotu, pokrili smo stvarno, danas ćemo popodne i kasnije onda laganini.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

November, ta tamna ti može trajati i 2-3 dana, vjerojatno će danas ovulacija, ali tko to točno može znati
    Bitno da pokrivate
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 30.01.2017. at 10:11

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro!

Nivana kako misliš izašla - iscurila iz tebe? Pa mogla je, zašto ne?

Ja sam jučer oko 10h ujutro popiškila opet trakicu, i ne da su bile iste boje nego je ova crtica moja bila dooobrano tamnija od kontrolne.

Šta sad to znači? Dal mi je O bila jučer, ili će biti danas? Danas me boli sve dolje i osjećam onaj pritisak...Samo ne znam kad točno je O.
    November to ti je full pik sto si uhvatila.
    Mami ti je sve vec napisala.
    Znaci ili ti je bila sinoc kasno ili ce danas tokom dana.
    Danas obavezno akcija kad budete mogli.

Jesi pratila bazalnu mozda??
    Ona bi ti sad tu mogla pomoci.
    Ako pratis i ako je jutros bio skok onda je O bila.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ne pratim bazalnu, nikako da krenem, ako bude ovaj mjesec minus onda ću od sljedećeg svakako početi, da budem sto posto lijepo onda sigurna kad je O.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pozdrav cure,
    Zadnjih tjedana ne pratim bas forum previse, a toliko pozitivnih stvari se izdogadalo!
    Cestitam danijela 1990 i iva_777!!
    Kako ne stignem redovno pratiti, jednom tjedno procitam sta se dogada pa nista ne komentiram jer sam stalno u zaostatku!
    Mami mozes me pisati sutra 7dc, ali mislim da ce ovo biti zadnji mjesec da sam na listi, predugo vec pokusavamo bez uspjeha, treba nam pauza od svega...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

a mislim izasla, iscurila...ili nekako...ali sigurno da je nesto i ostalo...mislim navodno sam u plodnim danima pa svaki put pazim da neidem na wc i slicno bar pol sata sat....a sad u kadi da mi nije voda potakla curenje...da se nije razvodnilo...ma neznam sta pricam i o cemu mislim...jer ako je iscurilo, danas navecer vise nece biti dva dana od odnosa nego bit ce tri a kljucni su dani...
    sory sto vas zamaram s glupostima...ali negdje misli moram ostaviti...necu sigurno nazvati mamu pa joj se pozaliti...hahahhaha

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Nivana, bez brige, čim je TM svršio unutra je dovoljna količina spermića koja "ostane". Meni se dešava u zadnje vrijeme da mi ništa ne iscuri, ali prije toga mi je svaki put iscurilo!! I ja sam bila zabrinuta i pitala sam gin jel to normalno, rekla je da naravno da je, mora negdje izaći van, da se ne brinem, ima ih tamo gdje trebaju biti. Da budeš mirnija, možeš za taj završni dio odnosa prakticirati položaje gdje će spermići odmah završiti duboko unutra (i to je savjet gin). Ali to je više psihički, nego što ima pravog efekta. Kad će se uloviti, moguće je da se ulovi u najnemogućijeoj pozi

Zadnjih par puta, kažem, nije mi iscurilo, čekala sam cca 15 min u ležećem položaju pa išla piškiti, možda je tad da nisam skužila. A možda se sve skupa pomiješalo s mojom sluzi koju imam na izvoz ovih dana.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

a luda sam pokusavam"kao " da se ne bediram i ne razmisljam previse, a onda pocnem se brinuti o takvim glupostima...a kao kuul sam...sigurno je nesto i ostalo...al opet kao super spontani s...x bez razmisljanja o tome...a onda cijelu noc sam skoro sanjala da zbog toga mi se nece uhvatiti.....aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Padobranac
    Nivana, nit jajca nit jajnike u vrucu vodu na dulje vrijeme oko O. To je jedna od bitnijih stvari koje nam savjetuju na MPO - paziti na temperaturu tijela i ne se previse topliti nakon transfera (ili O), bez vrucih tuseva, kupki, sauna, deset slojeva popluna itd. Musko bez uskih hlaca i gaca, mob van iz djepa na hlacama. To mi je osobno bio najgori dio cekanja nakon transfera jer sam inace uvijek pod vrelom vodom i tus u "toploj" mi je bilo isto ko da me bacis u smrznuto jezero. Uglavnom, dobronamjerno, u principu je dobro da izbjegavate takve stvari ako se vec trudite naravno, ima puno na svijetu jacuzzi beba, to nikada nije definitivno i nekad je i bolje da je u naletu strasti nemoj sad da te ovo jos vise zbedira! Kaj bude, bit ce.
    Nemoj se brinuti zbog "curenja",to sve normalno
    Cestitke na plusevima i drzim fige vama ostalima da ga sto prije vidite i vi

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Kako ste curke?
    Sluzim podnevsku kaficu i caj, ko zeli neka se posluzi

Ja sam bila na konsultacijama i pronašla sam svoju full super doktoricu ginekologicu
    Sa početkom februara, radimo sve nalaze ( napokon je neko poslozio sta,kako i zasto treba da se rade) dakle muž radi ponovo spermogram,spermokulturu i jos neke 3 pretrage na bakterije valjda morfolosku strukturu, nisam zapamtila nazive uglavnom sveukupno 5 pretraga njegovih i to je sveukupna obrada što se mm tiče.
    Ja radim papa,kolposkopiju i briseve i uzv. I još neke mikrobiološke testove, briseve.

Pa je rekla doktorica, da budemo vidjeli onda sta i kako dalje.

Osjećam se pozitivno po prvi puta.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bajbi hvala na kavici. Drago mi je da se napokon pokrenulo. MM je radio samo spermiogram za mpo, markere i rh faktor. Nista ga drugo nisu trazili, ali sam zato ja svasta nesto jos morala obaviti.
    Nivana i ja mislim da samo visak iscuri van, a ono sto treba pliva uzvodno do pravog mjesta.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Bajbi hvala na kavici. Drago mi je da se napokon pokrenulo. MM je radio samo spermiogram za mpo, markere i rh faktor. Nista ga drugo nisu trazili, ali sam zato ja svasta nesto jos morala obaviti.
    Nivana i ja mislim da samo visak iscuri van, a ono sto treba pliva uzvodno do pravog mjesta.
    Aham, meni je tako objasnila, jer kaze spermogram nike dovoljan jer mogu imati odlican spermogram, super pokretljivost ali sada ide onaj dio koji nisam bas razumjela ali zapamtila sam kao ne mogu do jajnika zadrze se i slijepe u va*ini nesto mi nezgodno napisati cijelu rijec, ali vjerujem joj.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

pa ja sam se malo izbedirala jutros da kao sta ako je iscurilo, plus kupka u vrucoj vodi, kupaona je zaista izgldala kao sauna punaaa pare....al nema veze sta je tu je...dao bog pa ponovili jios koji put tek tak sto nas ponese....bez brige i pameti...
    al sto CHIARA kaze sto treba to bi trebalo ici samo uzvodno...kao ribe kad plivaju u suprotnom smijeru.... uglavnom jos jedna kava definitivno...
    bajbiblue-super sto si nasla doktoricu koja razumije i koja ti odgovara, to nije tako cest slucaj....nadamo se da cu uskoro biti i tvoje odbrojavanje...

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Da Nivana, i meni je fakat drago zbog toga

Nadamo se da ćemo sve, jedna po jedna odbrojavati, i da će to tak glatko ići svima nama

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jutroooo cureee...kavicaaa je tuuuu...posluzite se...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Moja trakica je jučer malo oslabila, i dalje je bila jaka al mrvcu svijetlija od kontrolne. Pokrili smo.
    Sad čekamo i uživamo dalje

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Giovi hvala na kavici. Kod nas je pocela kisa tako da cure ne morate biti ljubomorna na nas u Primorju, sunca vise nema...
    November

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobar dan zemske! November drzim fige! Kod mene nista novo. Jos jedan pisnuti test, onak cisto iz znatizelje...plus kao kuca. Na zalost ne mogu se veseliti, onako kako bih trebala, sve do odlaska kod ginekologa. Strah od ponovljenog scenarija je veci od veselja. Inace od jutros muku mucim sa mucninom, a cetkica za zube mi je ponovno najgori neprijatelj. Brrrr najezim se od same pomisli da ju moram gurnut do sedmica . Nocu izrazito lose spavam. Noge su mi ledene kao da ih u skrinji cuvam. Spavati bih mogla bilo kad, bilo gdje i u bilo kojem polozaju (osim po noci grrr). Drugi simptoma nema...hvala Bogu! Mami2 cekam te u gornjem domu! Ocekujem dve crtice i kraj tvojeg imena ovaj puta
    Posljednje uređivanje od iva_777 : 31.01.2017. at 11:12

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala cureeee! Tko će sad dočekat jaooo moram se nečim zaokupirati (po mogućnosti da nije guglanje simptoma po milijunti put)

I kod mene kiša i hladno u 3...MRZIM ZIMU :@

iva jasno da se ne možeš opustiti, ali dok obaviš gin, vjerujem da će ti biti lakše i da ćeš početi uživati.

Ja isto obožavam vreli tuš (dok se MM uvijek tušira u mlakoj vodi, ima izuzetno osjetljivu kožu koju doslovno sprži čim je voda vrela), a ja bih se mislim u kipućoj mogla namakati. Dobro da sam sad i to saznala. Mob u hlačama ne nosi, al nosi ponekad uske bokse. Riješit ćemo i to! A spavamo goli uvijek tako da me tješi da su mu bar po noći "dečki" slobodni.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za: 31.01.2017.

(ne)čekalice:

Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc ll

odbrojavalice:

mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    november~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Iva, hvala ti draga, al ništa od toga, sinoć poslije s.. je iscurilo malo roza spermw tako da je m iza ugla isamo čekam da krene.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

November : razumijem te totalno. Ja 20-tog idem svojoj doktorici, sa citavom dokumentacijom jer mi je rekla da je pozeljno da odem u prvoj fazi ciklusa tj. Po prestanku menustracije. A 15- tog vjestica stize. i prvi puta je jedva cekam, haha

Tako sam sretna iznutra, zbog stucnosti svoje doktorice. I pozitivna, prvi puta imam osjecaj da cu uskoro vidjeti svoj plus

Ja ovo podne sluzim caj, pa ko zeli neka se posluzii, vrkuta je u pitanju

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bajbi ima li koji vocni?

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

CHIARA; ima, kako da nema.. višnja, brusnica, mix voće hahaha,, ako išta ima, ima čaja
    Mislim da bi nam i travar pozavidio alternativnom medicinom

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

ma znate sta ja cu jedan Kapučino.... :D ima ko nije za caj...žabe ce vam se naleć...
    ja mislim da se meni desava O jucer boli u lijevoj strani jajnika, danas u desnoj...srecom pa smo sinoc pokrili....

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pozdrav curke!

Nisam se javljala neko vrijeme, trebao mi je odmak od svega. Sad sam tu i krecem citati zaostatke da vidim gdje smo.

Ja vam imam plusic, prvi u godinu dana nakon prve (neostvarene) T! Ukazao se na 11dpo, danas sam 13dpo. Drzte fige da je to to!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Copy pasteano sa proslog threada. Hvala Chiara!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

sto vi mislite o tome da jedno dijete 6godina, kaze svojoj majci(mojoj kolegici) da je sanjala da JA (teta Ivana) je rodila-dobila u bolnici dvije bebe istovremeno;;;::...
    sta islite da li dijete sklono tako nesto izmisliti-smislit kao sanjat...ili zaozbiljno da je mala tako nesto sanjala...

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nivana...moja petogodisnjakinja nema pojma da sam trudna. Ne govorimo nista dok ne bude sto posto sigurno da je sve ok. Ali to ju ne sprijecava da vec danima prica o bebi u mom trbuhu. A jucer je nacrtala tatu, sebe i mene i to sa dvije bebe u trbuhu
    I bas sam i ja sinoc rekla MM-u jel moguce da ona nekaj predosjeca.

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Angiebanangie cestitaaaaaam!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

i ja razumijem svoje dijete-6god- ona non stop tepe o bebama i o tome kako zeli brata-seku...ali to je vec pod normaln...svaki dan nesto o tome..kako se stave bebe u stomak.kako se izvadi? i slicno...ali ovaj mali san ove male osobe bas me onak stavio u razmisljanje, i neide van iz glave......da li je to moguce da se tak sta desi??'

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Nivana prvotno napisa Vidi poruku
    i ja razumijem svoje dijete-6god- ona non stop tepe o bebama i o tome kako zeli brata-seku...ali to je vec pod normaln...svaki dan nesto o tome..kako se stave bebe u stomak.kako se izvadi? i slicno...ali ovaj mali san ove male osobe bas me onak stavio u razmisljanje, i neide van iz glave......da li je to moguce da se tak sta desi??'
    mislim koje glupo pitanje od mene _da li je moguce_ ono tak sta ni sama nevjerujem da sam napisala ...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Angie cestitam jos jednom.
    Iva i Nivana ~~~~~ da ugledate

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •