Curke evo da podijelim svoj plusic 16dpo
![]()
Curke evo da podijelim svoj plusic 16dpo
![]()
Posljednje uređivanje od angiebanangie : 03.02.2017. at 21:29
Nadam se da nije preogromna slika, na tapatalku je ok. Ako je ogromna vicite da maknem!
Bajbi, ja sam imala polip na maternici par godina i prije godinu i pol sam to rijesila histeroskopijom. Nista nisam osjetila, jedno nocenje u bolnici i ides doma. Privatnici mislim da cak rade ambulantno pa ides odmah doma. Mozda ode sam, a ako ne, ne brini, nije to nista strasno.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Angie ne vidim ništa!
Pod općom, takva je praksa u KBC Sestre Milosrdnice.
Čitala sam da privatne poliklinike rade čak i pod lokalnom.
Mami, sad sam se ulogirala preko kompa pa vidim da nema slike. Glupi tapatalk.
Evo ponovno:
http://i67.tinypic.com/r2ub76.jpg
Posljednje uređivanje od angiebanangie : 03.02.2017. at 21:51
Angie cestitam jos jednomkako volim vidjeti ovakve testice!!!!
Pozdrav svima i posipam vas prasinom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
Jutro cure...evo kaviceee...posluzite se...![]()
Angie i ja se pridruzujem cestitkama...neka sve prodje skolski...![]()
Bajbiblue ja sam jucer bila na UZV HSG i nisam nista osjetila. Rekli su mi da popijem 400 mg ibuprofen sat prije i, osim sto traje nesto duze, bilo je jednako kao i obican pregled.
Bajbi nemoj tako negativno gledati pliz....
Samo ces sebi jos gore napraviti.
Vec sam pisala razliku uzv i rtg HSG.
Sve ovisi di ces raditi i koju metodu.
Uzv ne boli....doslovno isto kao i obicni pregled sa spekulumom.
Kad budes kod dr neka ti fino sve objasni kako se radi.
Hej cure moje....
Dosla sam vas samo malo posjetit!
Da ne mislite da sam vas zaboravila![]()
5D ? Vao, kod nas je 4d ja mislim, neki aparat vidi se moderna tehnologija haha..
On je meni objasnio moze rendenski i jos nekako nisam slusala, vec sam onda razmisljala kako cu, haha![]()
Vidjet cemo, cekam menustaciju i idem raditi sve hormone i onda nakon menustracije kontrolni pregled da vidimo jel polip jos tu![]()
Da da 5 D![]()
Sigurno je mislio na uzv i taj napravi.
Uz ibuprofen koji pijes sat vremena prije pretrage...to jos doma popijes, eventualno jos mozes popiti Normabel kad dodjes kod njih i nakon 15-20 min.ce djelovati i pretraga se moze napraviti ako se vec toliko plasis. Al to se dogovori tamo s njima.
Posljednje uređivanje od sanjka : 04.02.2017. at 12:16
Sanjka, u Belgiji sam. I sve ok je bilo s jajovodima mozda zato nije boljelo. Iako rade i RTG, rekao je dr. da nema smisla da se patim.
Sad cu vidjeti nakon konzultacija sto dalje. Vjerojatno nastavljam sljedeca 3 mjeseca s klomifenima. Dr. misli da bi IVF dao odmah rezultate, ali da je bolje sto prirodnije. Zao mi je sto nisam pitala je li bilo folikula jer tocno u tom trenutku je dr. malo pomaknula monitor. Cini mi se da je rekla studentici da je na svakom jajniku po jedan od 7 i od 8 mm. Pricala je tiho na nizozemskom pa nisam bas najbolje pohvatala, a i sve sam cekala kad cu osjetiti tu jaku bol tako da se nisam previse zamarala.
Cure čestitke na novim plusićima!! Ova godina je baš lijepo počela, s puno pluseka, moramo tako i nastaviti pa da se sve što prije maknemo s liste![]()
Tek sad vidim da nije isto polip na maternici i polip na endometriju.
Ja imam polip na endometriju.![]()
Bajbi - pusti dijagnoze, za sve ima rješenje a super da si sada počela to riješavati, sve si bliže ciljuJa sam bila na rtg HSG i bome je bolilo a sve prohodno tako da to nije pravilo, ali zato ti Odi na ultrazvuk, kažu da ne boli. Moja doktorica je bas htjela rtg jer je kao bolji pokazatelj ali ne bi to vise nikad prolazila.
Ja jos cekam mengu, zadnji duphaston sam popila prije 10 dana i jos nista... za popozdit!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro jutro, svima.
Mona, nadam se da se sve zacrvenilo, a i kod Chiare![]()
Jutro Sara,jutro ostalim curama...kavica je spremna...![]()
Jutro cure. Sara nadam se da je onaj od pistacije jer ga nisam probala. Nazalost i ja jos cekam kao i Mona. 17 dana je proslo od punkcije i jos nista.![]()
Jutro, hvala na kavici i kolaču!
Mami kako je tebi nakon punkcije bilo s M ako nije bilo transfera?
Chiara ti si pila duphaston ili?
Nisam. Pila sam samo nakon inseminacija, a pila bih i nakon transfera da je doslo do toga.
Ne uz dufaston nego uz onaj drugi a ne mogu se sjetit kako se zove.
Chiara - čudi me da ti nisu dali duphaston posto nemaš žuto tijelo? Mislim ne kužim se puno ali to sam mislila da ide obavezno u tom slučaju?
Nije mi nista rekao da uzimam pa nisam nista htjela na svoju ruku. Nije bio moj mpo doktor nego zamjena...
Tak ni meni moja nije rekla da uzimam duphaston pa kad sam je ja pitala je rekla "da da naravno"
Ma meni je bilo bezveze kljukati se tabletama kad znam da M mora doci. Da je bilo transfera onda bih ga pila. A i nadala sam se da ce doci ranije/normalno nego kad pijem duphaston i kad mi se produzi ciklus.
Ne znam, nadam se da ce ti brzo doci da ne izludis ko ja
Jutrooo! Kavica!
Jutro cureee. Mami hvala na kavici. Trbuh me rastura, ne mogu vise spavati. Mona jel krenula? Vidis kako se molimo za tebe...![]()
Hvala cure
Ništa još od menge, sise me ubijaju tako da dok one ne popuste neće ni doći M.
Idem se prijaviti u Vrapče... počinjem tamo pripadati![]()
Bas cudno... Ne vjerujem da je moguce da nakon duphastona ne dobijes M. Meni je dolazila nakon 4 dana od zadnje popijene tablete, a znala je doci i dok ih jos pijem. Jesi mislila zvati i pitati ako ne dođe uskoro?
Meni je isto uvijek dolazila 3.dan, najkasnije 9.dan, ovo sad me baš živcira...
A nemam koga tamo zvati, što uopće mogu osim mi reći da još pričekam?
Mozda ti mogu reci da opet krenes piti, nemam pojma. To je sigurno zato sto nije bilo O prosli mjesec pa se sve otegnulo. Ja sam dobila jucer navecer pa mi je najbolje racunati jucer pod prvi dan ciklusa jer me narucuju za 8-i dan sto je meni nekako na granici jer mi zna rano biti punkcija.