Ma meni bi trebala doci od danas do prekosutra...od 9mj mi je dolazila 25-26 dana i onda je onaj jedan kasnila dan-dva tako da nemam pojma.
Ma meni bi trebala doci od danas do prekosutra...od 9mj mi je dolazila 25-26 dana i onda je onaj jedan kasnila dan-dva tako da nemam pojma.
Mona kakve su šanse da se ipak nešto pokrenulo i da je bila o nakon što ste prekinuli postupak?
Naravno da ces izaci sa smjeskom, zasluzila si da sve bude u redu.Oprosti, ali ne mogu da ne prokomentiram ove ljute feferone. To te sigurno muz zarazio sa time, poznato je to kod nas. I ja i md ih obozavamo.
Kako nam je Zelena vila, dugo se nije javila...
Ives, Nivesa, Jagodica, Tocekica, Vubs gdje ste cure?
Pa iskreno nemam pojma, mislim da se folikul ne razvija nakon Duphastona, a moj bi trebao od početka do kraja narasti dok sam uzimala D, tak da sumnjam, test je neki dan bio negativan isto. Ne mislim još zvati doktoricu jer da mi sad kaže da opet nešto idem piti, ne bi. Može doći svaki dan a s tim bi riskirala da se još oduži... ma ne znam više.
Baš sam već živčana.
Posljednje uređivanje od MonaLi : 06.02.2017. at 13:52
I ja sam zivcana. Zovem humanu i ne mogu ih dobiti da se narucim. Zove se od 12 do 14 i 2 puta je zvonilo, a sve ostale pute je zauzeto.![]()
Nazovi sutra i reci da se nitko nije javljao, briga te.
Evo dobila sam ih. Racuna mi se danas prvi dan, a htjela me naruciti 13.2. pa sam ju pitala da li moze za vikend i onda kao ne narucuju u nedjelju ako bas ne moraju. I na kraju me pitala kad zelim doci i rekla sam u subotu onda. Tada sam sigurna da nece biti prekasno.
Pametno, bolje da dođeš prerano nego prekasno![]()
[QUOTE=CHIARA...;2956751].
Ives, Nivesa, Jagodica, Tocekica, Vubs gdje ste cure?[/QUOTE
tu sam, ali ovaj ciklus nemam i necu imati nis za prijaviti ili odbrojavati jer smo ovaj mjesec odlucili pauzirati.
Jutro cure...kavica je skuhanaaa...![]()
Jutro!
Hvala, po starom običaju dodajem i čaj (Chiara, za tebe opet pistacija, a i još netko obožava sve s pistacijom, ali nemogu se sjetiti tko - Nivana, November?)
Ja, ja ja obožavam pistacijuuuu njam!!!!
Ne znam što bih pisala, kao u pms-u sam (odnosno trebala bih biti), nisam začudo, nisam čak ni naduta, prištići pod kontrolom, odlične sam volje (da se ne ureknem puj puj)
Očekujem M između petka i ponedjeljka.. Vidjet ćemo!
jutro ženske, ja nisam neki čajo-pivac....jednom sam bila zaluđena s zelenim čajom...pa s kakaom, pa kapučinom, pa kavom...mislim da jos nisam nasla svoj omiljeni napitak.....naravno volim žestu.....![]()
meni kalendar govori da će M za 9 dana, ali ja skroz imam probadanja pred M, kao da će sutra doci...
možda su grčevi jer se nešto gnjezdi unutra....( opet sanjam....):
Ma si nadjete taj caj od pistacije? Zvuci mi primamljivo ali nigdje ga nisam vidjela za kupiti...
Nivana,drzim fige da se gnijezdi...
November,nadam se da nece doci...![]()
November, onda i za tebe čaj. Nivana, a za tebe? U kojoj si fazi napitka sad? :D
Giovi, ja kupujem u Harrisi, ali ne znam ima li Harisse izvan Zagreba. Ali ako imate neku čajoteku, moglo bi ga bit u njoj.
Kod mene nema..prvi put cujem...ali susjeda ce uskoro otvoriti ducan sa pravim biljnim cajevima i sl. Pa ce mozda ona imati da probam...![]()
Giovi u Rijeci ima čajana-tea shop Samovar. Lako ti dođes iz Opatije ako treba.
Sara hvala na pistaciji.
Nivana, November ~~~~ da ni ne dođe M.
Ma da? Nisam znala... bas bi se mogla zaletiti,i ovako ovih dana moram do Ri...![]()
sarasfati....faza...bijela kava...ipak se malo pazim za svaki slučaj, sto bi babe rekle...
giovi ja sam vidjela da kaufland ima more čajeva...izbor kaki god zelis...ali nisam obracala previse pozornost...
chiara, nadamo se...
novembar drzim fige...
http://www.samovar.hr/
Nisam sigurna da li je to isto i u ZTC-u. Cini mi se da sam i tamo vidjela tea shop.
Uuuu...ima i zacina...odmah i bratu mogu kupiti poklon... hvala Chiara...![]()
zakon je ovo današnje vrijeme, nemoraš ni izać iz kuće, sve je dostupno on-line...
Ja sam totalno ne cajni tip. Caj samo kad sam jaaako bolesna, a i onda mi je to muka![]()
Za vas koje ne pijete caj, kuham popodnevnu kavicu pa se posluzite.
Chiara moze meni i feferoncek uz kavu...umjesto keksica![]()
Hahaha moze Iva. Cim sam vidjela da si tu, sjetila sam se feferonceka. Moj stari uvijek sa puta od tamo donese domacih ukiseljenih (preljutih) feferona i onih susenih.![]()
♥ lista za: 07.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc ll
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
odbrojavalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Bas dobro da se tu mogu podsjetiti koji sam dc :D (ne)cekam M, prema dr.V, ovulacija je bila 28/29.1. (10, 11dc), neku bol jesam osjetila te dane na toj strani gdje je folikul, ali ne kao prosli mjesec... ako dobijem M, idem na hhsg...
Jesam li ja jedina preostala bez pretraga? Znam da Iva nije bila, Natalie se odupire ili nećka, ostali svi pomalo preuzeli stvar u jos jedne ruke.
Huh, razgovarala sam s doktorom prošli tjedan. Nije mi rekao nista sto nisam znala, a to je da je na meni odluka. Ali da mu se ipak javim za koji mjesec ako ranije ne javim da sam trudna.
Sara ja nisam bila na nikakvim pretragama... cak i 2 mj kasnim sa regularnom papom,ali kako mi je moja gin u 12mj rekla da me na regularni pregled moze naruciti tek u 3mj. Osim ako nije hitnoca tako sam odustala i od toga i ako do ljeta ne bude nista onda cu ici i napraviti bar ono sto kazete da je osnovno
Čestitke curkama s plusićima, nama ostalima da što prije ugledamo svoje!
Nisam ni ja išla na nikakve pretrage al lomim se lomim...uvijek kažem, ako ovaj ciklus ne bude ništa ići ću. Eto sljedeći mjesec će biti godina da se trudimo pa eto mislim da je vrijeme došlo za stručno mišljenje.
Ima nas jos!
Mami, a to sto si probala ima veze s dijagnozom nekom? Imas dvije cure, to vidim. Kako je s njima išlo?
♥ lista za: 08.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~41.dc ll
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26mdc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
odbrojavalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jutroooo, kavica!
Jutroooo...evo i kod mene kavica...![]()
Jutro cure. Ne bi kavu hvala, ne mogu miris podnijeti. Ali pridruzujem se s casom vode. Dosla sam sa godisnjeg, bila jucer na pregledu. Mrvica je sad vec 14mm. Od simptoma imam samo pojacan njuh i napuhnute grudi ( MM kaze da su ko da sam bila na ugradivanju silikona). Drugih simptoma nemam, pa se nekad zapitam jesam li uopce trudna. Sad sam trazila po forumu ovakvu grupu za trudnice, al izgleda da nema
jutro ženske...
sarasfati nisam ni ja bila na nekim posebnim pregledima i koječemu takvom..imala sam želju da bi mogla, al sam odlućila da ako je suđeno bit će, ako ne ne..imam jedno...
ima nas dosta
ja se pridružujem s bijelom kavom, nisam bas neki jutarnji tip, pa bolje me nista ne pitaj...
mami je poranila s listom...ali jos nisam vidjela da pise ispred dc dc M...sta to znaći?? znači mdc!!
danijela ja mislim da mi je to najdrazi dio debljanja u trudnoći...tad sve pokazujem s ponosom...posebno silikonee![]()
Nivana mislim da je to saamo tiskarska greska...![]()
Rado bi da mi ovakve i ostanu. Prekrasne oble ma dobar posao napravio plasticni kirurg![]()
i ja mislim da je tu trebao bit lupit razmak, ali reko mozda neka nova kratica...sta ja znam...
bome potrudio se kirurg...![]()
Jutro!
Meni može i kava i čaj i kolač bih mogla neki
Ja nisam obavila nikakve detaljne pretrage, samo ono najosnovnije - papa, brisevi, uzv. Zadnji put na uzv na pregledu sam dobila potvrdu kako imam O, vidjela je gin, tako da me to baš baš smirilo.
U 6.mjesecu ponavljam papu i briseve, i onda ako ništa ne bude dotad polaaaaako krećemo sa svim ostalim. Nadam se da neće biti potrebno. Ali ako i bude, riješit ćemo.
Trenutno sam totalno pozitivna!
Već mi je 26.dc, naznaka M nema, čudo. Konopljika radi svoje po pitanju pms-a (osim što sad gladna na SVE). Ne nadam se T, ionako smo tek prošli ciklus prvi put pratili O s trakicama i bebili ciljano...Očekujem još 2-3 mjeseca tako i onda da se ulovi. Ne želim se zamarati lažnim nadama, ako bude bit će, ako ne bude opet će biti...I tako![]()
Jutro cure,
samo bi htjela napomenuti da kad govorite o pretragama uzmite u obzir da je i partnerov spermiogram 50% posla,
Eto kažem, ako se odlučite krenuti s pretragama i njegova bi trebala biti pod "osnovne",
![]()
Bok curke. Kod nas je napokon lijepo vrijeme. I jucer i danas se razvedrilo i odmah je sve ljepse.
Mona jel dosla gadura?![]()
Tako ja sve vise i razmišljam. Imamo jedno! Zelimo drugo, doci ce kad i ako dođe. Razliku u starosti sam sad vec i zaboravila
Danijela, grupu na rodi? Roda bas i ne voli takve teme, ali cure dosta pišu o svakodnevnim stvarima na temi "strahovi, strepnje, panika, zabrinutost u trudnoći". Podforum: trudnoća i sve sto ona donosi.
oooo moj bože,,, evo ja pijem kavicu kao da mi je jutro...sad se probudila...slucajno malo zazmirila oko pol1...evo me sad... posluzite se i vi kava, čaj...ko sta zeli...
skroz sam smorena,,, i mrzim ustajanje u zoru...