-
Ja idem na uzv uskoro!
Bajbi ja sam također obavila ono osnovno - papa, uzv, brisevi.
Nadam se da ću sad na pregledu vidjeti šta je sa O, i da ću dobiti uputnicu za sve hormone da obavim...A to za progesteron stvarno su ti mogli reći da se ne vadi na početku ciklusa, pogotovo što plaćaš!
Moja M danas završava, i krećem u nove pobjede.
I ja sam pila marulju iliti macinu travu, ogavna je, al navikneš se na okus nekako...S tim da sam ju ja pila kratko, možda 3-4 dana iz M, i bome pojača sluz opako. Možda ju i ovaj ciklus gucnem malko. Jedan stari gin je mojoj kumi rekao da je marulja kao klomifen, ali za taj utjecaj se mora piti puno puno više, bar 1l dnevno, minimalno, i početi zadnji dan M i onda sve do O piti. Ja to nisam prakticirala.
Kod čajeva ostajem vjerna svom stolisniku ili kako ga moja mama (i baka dok je bila živa) zovu - gumicom za ciste. Odličan je za sve dolje. I nije strašan okus.
Chiara - jupi!!
chicha - divno! 
Za wc nakon odnosa, već sam pisala kako sam ja radila - odmah nakon odnosa sam se dobrano iznutra koliko je išlo obrisala baby maramicama jer mi je smetalo, nisam tako mogla spavati. Onda mi je gin rekla da to ne radim, već da ostanem malo ležati i da se onda izvana obrišem dok iscuri šta treba iscuriti. I često idem na wc nakon odnosa jer me uvijek potjera sve i da sam netom prije piškila. Ne zamaram se time.
Moram vam napisati, zadnjih dana imam neki osjećaj, ne znam kako bi to nazvala, kao da sam tek sad postala potpuno i istinski spremna da imam bebu i da sam sto posto sigurna da je to to. Intuicija mi šapće da će sve biti ok i da ću uskoro ugledati plus. Nemam pojma zašto, ali tako je. I dobar je osjećaj za promjenu!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma