Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
K. Follet: A Column of Fire - od cijele trilogije, ova mi je najlosija.

Neeeeee, upravo ju se spremam pročitati, velika sam follettoljubilica. I još si izboldala

Pročitala od Marine Vujčić Mogla sam to biti ja, Susjed i Pitanje anatomije, volim ju pa sam nepristrana. Susjed mi je možda najdraži od ovog ciklusa njenih pročitanih, volim njene pomaknute ženske likove, i njen stil pisanja, preporuka
Mani Gotovac: Ćutim te, jako osjetljiva tema, malo mi je pomaknut i (naravno) dramski njen izraz, na početku sam morala krčiti kroz stranice ali kasnije je išlo ok.
Pavao Pavličić: Hladna fronta, jako zanimljiva tema, obožavam njegov stil pisanja iako mi je ukupan dojam malo neuvjerljiv, o meteropatima među nama, i korištenju istih za predviđanje vremena i/ili događaja, uz obavezno protkanu ljubavnu priču.
Ove gore pročitane knjige spadaju u moju novogodišnju odluku, da moram više čitati hrvatske autore, a pogotov autorice, jer sam ih do sada neopravdano zanemarivala. Iskreno, mislim da mi je Kristian Novak napravio taj klik.

Pročitala napokon i Handmaid's tale od Atwoodice, knjiga je odlična, tako sam sretna da su ju pretvorili u seriju i imam osjećaj da odgajam feministicu u sebi čitanjem nje. Spremam se čitati i njenu Alias Grace.
Od 'lakšeg štiva' Sve, baš sve, Yoon Nicola i Čudo, R.J. Palacio, Čudo smo pogledale kćer i ja film, lagano i pitko i zabavno.

Napokon se bacila i na Nesboa, nekako mi je lajt, on mi je za 'između knjiga'.
Također pod kategoriju napokon spada i G.R.R. Martin, čeka spremno na Kindleu.