Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam na "Volginoj djeci" Guzel Jahine. Moram reći da sam prilično razočarana, naročito nakon "Zulejhe" koja mi je bila izvrsna knjiga.
    Imam puno prigovora na samu radnju, likove i način prikaza problematike, ali za potpuni dojam ipak ću knjigu pročitati do kraja Zasad ću samo napomenuti detalj koji me jučer propisno iznervirao - kako je moguće s desne (dakle, zapadne!) obale Volge promatrati zalazak Sunca???
    To sam uzela sad uzela za čitanje, i to nakon što sam prestala s Prorocima fjordova Vječnost (to mi je nakon 120 stranica fakat bilo više nečitljivo) ... Znači, mogu očekivati da i ću i ovu ostaviti?

Nakon odličnih Eva spava, Više od mora, Smiješna pomisao da te više neću vidjeti i Obraćenice, morala je doći serija ne tako dobrih knjiga
    Posljednje uređivanje od anchi pp : 11.02.2020. at 10:07

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    To sam uzela sad uzela za čitanje, i to nakon što sam prestala s Prorocima fjordova Vječnost (to mi je nakon 120 stranica fakat bilo više nečitljivo) ... Znači, mogu očekivati da i ću i ovu ostaviti?
    Ovisi koliko su ove knjige koje si prije čitala bile loše
    Skupa s "Volginom djecom" posudila sam i novi roman Roddy Doylea "Paddy Clarke ha ha ha" - počinje zgodno, ali roman ubrzo potpuno gubi tempo, samo se nižu scene bez ikakvog reda i strukture, i odustala sam od ideje da se probijam kroz svih 200 stranica pisanih u tom stilu. Nakon toga sam odustala i od najnovije Vedrane Rudan (jednostavno njezin stil nije za mene). Pa sam se kod "Volgine djece" zainatila, evo, sad sam već pri kraju. Čitljivo je, u svakom slučaju, meni privlačnije od ove prethodne dvije knjige. Ali imam puno zamjerki.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon toga sam odustala i od najnovije Vedrane Rudan (jednostavno njezin stil nije za mene).
    Žena je opaka! Treba to provariti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •