Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

U zadnje vrijeme sam pogledala na You tubeu dosta Pricigina, splitskog festivala pricanja prica. To nije bas citanje, nema salabahtera, ali palo mi je na pamet kako sam neke malo drugacije zamisljala uzivo. A neki su me pak apsolutno odusevili. Tanja Mravak (nadimkom Tanja Pricigin) je apsolutna kraljica pripovjedanja uzivo.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    U zadnje vrijeme sam pogledala na You tubeu dosta Pricigina, splitskog festivala pricanja prica. To nije bas citanje, nema salabahtera, ali palo mi je na pamet kako sam neke malo drugacije zamisljala uzivo. A neki su me pak apsolutno odusevili. Tanja Mravak (nadimkom Tanja Pricigin) je apsolutna kraljica pripovjedanja uzivo.
    da, da, Tanja Mravak i Aleksandra Kardum fantastične, a Ante Tomić teška katastrofa
    Pričigin mi baš nedostaje, posebna atmosfera

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    da, da, Tanja Mravak i Aleksandra Kardum fantastične, a Ante Tomić teška katastrofa
    Pričigin mi baš nedostaje, posebna atmosfera
    Tanju Mravak sam slušala u ZG Pričiginu (Norris Caffe) - super je bila. Gledala snimke Karana i Gibonnija, i oni su mi bili super.

Ako imate preporuke za jeftiniji ili čak besplatni slušni format, publicistika - nešto kao ovo od Jen, pls pucajte, bankrotirat ću s ovim, a navukla sam se i lijepo mi je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •