Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i aj ti sad reci što je pisac htio reći
    i namuči se ja k"o tantal, izvuče iz pete neke misli, osjećaje
    Ja u ovome briljirala, u OŠ, srednjoj, na faksu iz svih ispita književnosti, kao i u gramatici, jedino u književnosti nisam voljela povijesni dio - mrski su mi bilo kakvi sustavi (tipa što spada u romantizam itd.) - to bi naštrebetala, dobila 5 i sve zaboravila, kao i kod matke i bilo kakvih sistematizacija - meni uglavnom ostaju dojmovi, ne znam niti sadržaj knjige prepričat, ali ostane mi po 2-3 za mene upečatljive scene (npr. u Huxleyjevom Kontrapunktu opis kako jedan frajer ulazi u dvoranu punu ljudi i kako je to opisao kao da ulazi u menažeriju, a o čemu se u knjizi radilo...beats me , ali je gugljivo), i to je sve ok, zašto bismo svi morali jednako konzumirati i na isti način uživati, bitno je da uživamo.

Ne znam kud se to djelo, stvarno ne znam . Ostalo je uživanje u književnosti. Prepisivanju citata nikad nisam bila sklona i malčice to niti baš ne kužim (tu potrebu), zapamtila sam možda jedno 2-3 rečenice koje su me se dojmile i koje sam bit će i po ovom forumu 2-3 puta citirala na raznorazne teme . Moguće posao koji od mene zahtijeva brzinu, što brži skrining, što kraće, bullet-pointi. Nije važno... premda više ne volim pisati, znam uživati u napisanom, zato, tanja_b, chesil, i ostale curke, bring it on, uživat ćemo svi (i šire od foruma jer onda knjige koje preporučiš, a koje mi sjednu, dalje kolaju kao preporuka) .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.01.2018. at 13:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •