-
Evo se i ja prijavljujem na ovu temu 
Nedavno pročitala Justin Cronin, trilogija Prijelaz (Prijelaz, Dvanaestorica, Grad zrcala) postapokaliptična horor/triler priča u tri knjige, o svijetu zahvaćenom virusom od kojeg ljudi postaju vampiri te o preživljavanju šačice preostalih. Početak odlično razrađen, uvuklo me u priču i gutala sam stranice no došla sam do 550-te i -stala! Priča mi je postala neuvjerljiva, motivacija likova plastična i jendostavno nisam više imala gušt čitanja ( a ne volim kad mi se to dogodi).
Zatim Jessie Burton: Minijaturistica, oduševljena sam kako jedna Britanka tako detaljno može opisivati živote i navike jedne nizozemske trgovačke obitelji, i općenito, cijeli duh tog vremena, atmosfera odlična, maglovita i tajna, puno prevrata.
Prošle godine sam pročitala Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu, a upravo sam završila i zadnja dva nastavka, Šuplji grad i Knjižnica duša. Onako, ok je, da se čitati i želiš saznati što se događa dalje i dalje ali se nekako puno, puno toga događa, pogotovo u zadnjem dijelu.
Trenutno čitam Soba puna snova, Ruta Sepetys, izraz u romanu je jednostavan ali priča pičinje obećavajuće, već sam se vezala uz glavnu junakinju. Onda me čekaju Sudbe i Srdžbe od Lauren Groff, knjigu sam uzela na preporuku nekog s ovog topica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma