Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Omara
    Ive Uščumlić
    dobra
    malo su mi se mješala vremena radnje, ali sam ja bila malo van forme kad sam čitala, možda zato
    ali svakako preporuka

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sad sam počela čitati, a zapravo završavam Neobičan događaj sa psom u noći Marka Haddona.

Pripovjedač je 15-godišnji dječak s Aspergerom koji želi napisati detektivski roman pa istražuje umorstvo susjedinog psa. Knjigu često svrstavaju u omladinsku književnost, ali ja je ne doživljavam djetinjastom. Naprotiv, jako je zanimljiva i jedva čekam da je nastavim čitati.
    U knjizi ima crteža, matematičkih jednadžbi, grafikona, osvrta na druge knjige i sve bi se to inače činilo postmodernističkim, ali ovdje ne, ovdje djeluje logično (a logiku voli i glavni lik).
    Uglavnom je zabavno, ali na mahove ipak i potresno.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam počela čitati, a zapravo završavam Neobičan događaj sa psom u noći Marka Haddona.

Pripovjedač je 15-godišnji dječak s Aspergerom koji želi napisati detektivski roman pa istražuje umorstvo susjedinog psa. Knjigu često svrstavaju u omladinsku književnost, ali ja je ne doživljavam djetinjastom. Naprotiv, jako je zanimljiva i jedva čekam da je nastavim čitati.
    U knjizi ima crteža, matematičkih jednadžbi, grafikona, osvrta na druge knjige i sve bi se to inače činilo postmodernističkim, ali ovdje ne, ovdje djeluje logično (a logiku voli i glavni lik).
    Uglavnom je zabavno, ali na mahove ipak i potresno.
    joj, i zaboravila sam da sam ovo citala
    meni se bila svidjela

ceka me franzen i purity
    a ja cekam da uhvatim malo vremena u komadu, mrzim citati u rupama po pola sata

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •