Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Primavera - Ivanisevic
    Odlicna tema, likovi zivotopisni i dobro dočarani ali me knjiga nije dublje dotakla
    Kao da nesto nedostaje, a ne znam sto.
    Optuzena -S. Drakulic, na polovici sam i mucna mi je, bas nekako pritisce.
    Nas dvije se primile istih knjiga.
    Optužena ja baš teška. Strašno što majka može napraviti kćeri. Sve se vrti u začaranom krugu zlostavljanja i postavlja pitanje: Može li se iz njega izaći?
    Nakon Optužene sam pročitala Fridu ili o boli. Slavenka uživa u teškim i bolnim temama. Nevjerojatno dobro se uživi. Ali koliko god boli podnosila, Frida je odlučila boriti se protiv nje umjetnošću.

Nakon Slavenke sam uzela Ljudmilu Ulicku: Iskreno, vaš Šurik - za ne povjerovati mi je da takav lik postoji i ne živi svoj život, nego život koji mu slože žene oko njega - baka, majka, ljubavnice...
    Daleko više mi se dopao njen Daniel Stein, prevoditelj. Daleko kompleksniji roman s izvrsno opisanim likovima. Duboko me takao i potresao, dao razmišljati o mnogim temama. Radnja započinje u predratnoj Poljskoj, preko Rusije, do Izraela. Uz sudbinu glavnog lika isprepliću se mnoge sporednih likova. Kroz divan lik Daniela Steina Ljudmila veliča život.

A sad je na redu Irena Douskova: Ponosni Budi
    Posljednje uređivanje od Nera : 27.02.2018. at 10:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •