Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je Polovica Amandina bila prva i bila mi je odlična. Ako mogu raditi svoju neku rang listu njenih knjiga, išlo bi: Amerikana, Polovica žutog sunca, na kraju Purpurni hibiskus. Ima tih ljubić momenata, ali meni je svejedno bila dobra. I zapravo gutam sve od nje... ona mi je kao Alice Munro, pijem sve što servira.

Lisice su mene u početku prepale sa, za moje predznanje i ukus, previše literarnih referenci, ali se pred kraj za mene ubrzala i poboljšala. Svašta ima u toj knjizi, zapravo se čita kao neka autobiografija i promišljanja o pisanju ispričana nekoj dobroj prijateljici i meni je bila zanimljiva. Na momente i presmiješna (iskustvo (polu)promidžbe Ugrešićke od strane hrv. ambasade u Italiji).

E, a Bora... tu imam predrasude, ne sviđa mi se njen emocijama natopljen stil (kako ga ja perpcipiram). Nju sam samo u kratkim portalskim tekstovima konzumirala kad bi tko lajkao ili poslao, u uvijek je to za ljestvicu više od nekog mog emotivnog registra. A možda me žena iznenadi ako je krenem čitat.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.07.2018. at 10:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •