Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    E da, ali u "Životu bez kraja", autor-pripovjedač je prilično opsjednut sobom, svojom tv-pojavom i svojom popularnošću - možda to namjerno naglašava da bi istaknuo jaz između načina na koji živi i onog što bi htio postići. Zato sam rekla da mi je u stvarnosti ostavio drugačiji dojam, malo opušteniji. Ali ipak ne piše o sebi, nego o književnom liku, samo što je ich-forma dušu dala za zamjenu autora njegovim likom (naročito kad se i životne činjenice podudaraju).
    Mslim da dobro poznaje taj milje (urednik časopisa Lui, među ostalim, ako sam dobro pokupila u biografiji, radio je kao copyrighter i poznaje to (a vjerojatno i u sebi)). Koliko god je djelovao skromno... ipak je skužio da je zvijezda, profesionalno je na velikom stageu davao potpise, prije dizanja je pozivao autoironično na skandiranje... tako da vjerojatno tu ima nešto njega, koliko god se sam sebi sigurno i smije. Ja bih prva kupila vječni život (al bez boli, i nemoći) .

https://www.tportal.hr/kultura/clana...nosti-20180909

Osvrt je napisao oduševljeni pripadnik publike, ali tanja nije usamljena u dojmu, baš sam čula mrmorenje iz partera (većina ljudi koji nisu koristili slušalice, meni se čini, znači, oni koji bolje razumiju njegov francuski milje i kako može doživjeti Ivaniševićeve dosjetke, kojima se zaista jest smijao) da je bio neprimjeren (ne samo) u uzimanju podija Beigbederu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.09.2018. at 22:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •