Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Razveo se on i od te žene.

I meni to smeta od prve knjige, i ja mislim da je cijena prevelika i da ljudi oko njega nisu krivi što su mu u rodu pa da moraju tako biti izloženi.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
    Razveo se on i od te žene.

I meni to smeta od prve knjige, i ja mislim da je cijena prevelika i da ljudi oko njega nisu krivi što su mu u rodu pa da moraju tako biti izloženi.
    Znam, a i četvrto dijete su prije toga još napravili
    ali meni nije problem pisanje ako su ljudi zdravi, ježi ga, imaš peh što ti je pisac u obitelji, ali kod ovakve bolesti bih povukla granicu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne znam. Meni se čini da baš kod bolesti nema potrebe za tajenjem jer nitko bolest nije htio i nije to ponašanje stvar nečije razmaženosti ili manjkavosti karaktera, nego je stvar bolesti.
    Možda sam pod utjecajem priče o objavljivanju Staklenog zvona S. Plath koje sam nedavno pročitala - njena majka je dugo branila da se knjiga objavi u Americi, iako nije pisana kao autobiografija, nego kao roman - zato što opisuje pokušaj samoubojstva i hospitalizaciju u psihijatrijskoj ustanovi. Na kraju se pokazalo da je ta knjiga mnogima pomogla. Ovakvo otvoreno pisanje može pomoći micanju tabua s mentalnih bolesti.

Koliko se sjećam, Knausgaardova žena je od njega tražila jedino da ne ispadne dosadna i nije joj teško palo čitati o svojoj bolesti, nego o njihovom braku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •