Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo sam zavrsila Vrijeme swinga Zadie Smith. Roman pripovijeda u prvom licu jedna od dvije prijateljice mulatkinje koje odrastaju u mijesanim obiteljima u siromasnom dijelu Londona. Meni se jako svidja njen stil pripovijedanja, jos od Bijelih zubi, kad kroz pricu o necijem zivotu zapravo govori o svemu i svacemu sto tu neku osobu oblikuje i definira, od rase, polozaja u drustvu, bogatstva/siromastva, porijekla, identiteta, do glazbe koju slusa i filmova koje gleda... Likovi su izvrsno portretirani.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam zavrsila Vrijeme swinga Zadie Smith. Roman pripovijeda u prvom licu jedna od dvije prijateljice mulatkinje koje odrastaju u mijesanim obiteljima u siromasnom dijelu Londona. Meni se jako svidja njen stil pripovijedanja, jos od Bijelih zubi, kad kroz pricu o necijem zivotu zapravo govori o svemu i svacemu sto tu neku osobu oblikuje i definira, od rase, polozaja u drustvu, bogatstva/siromastva, porijekla, identiteta, do glazbe koju slusa i filmova koje gleda... Likovi su izvrsno portretirani.
    Odlično mi Vrijeme swinga. Skoro mi je upala u 10 naj pročitanih prošle god., no kao sam ih pročitala uistinu puno nije upala. Taman je bila 11.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •