Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Hej, drage ženice koje čitate!!
    Evo, da se malo i ja javim sa svojim čitalačkim izvješćem..
    Meni se posrećilo tijekom korone da imam divnu prijateljicu koja a)živi u blizini, b)također voli čitati i c)ima doma bogatu knjižnicu..
    Prvo sam pročitala Otok Victorie Hislop, zanimljiv veći dio romana, no završetak mi nije baš sjeo. Radnja je smještena na grčki otočić Spinalongu gdje se nalazila posljednja europska kolonija gubavaca koja je zatvorena tek oko 1960. g. To me baš šokiralo, mislila sam da je guba biblijska bolest iz filma o Ben Huru, a kad ono... Dojam većine romana ok, završetak tak-tak, očekivala sam više..
    Nakon toga sam pročitala Susjeda, Otpusno pismo i Pitanje anatomije Marine Vujčić. Dobre su mi sve tri, žena lijepo i pitko piše, zadovoljna sam.
    Onda je već stigao svibanj i otvorile su se knjižnice. Prvo kaj sam zgrabila bila je knjiga koju se tu na topiku puno preporučivalo, Zulejha otvara oči. I super mi je Zulejha, baš po mom ukusu..
    Ako bih morala izdvojiti tri najbolje knjige koja sam pročitala ove godine, bile bi to:
    Čovjek zvan Ove
    Kradljivica knjiga
    Zulejha otvara oči
    Sad trenutno čitam roman Ljubavni život izraelske spisateljice Zeruye Shalev na preporuku gore spomenute prijateljice. Tko voli romane nabijene erotikom, ovo je za njega..ha, ha..tek sam na polovici, čitam dalje..
    Pusa svima!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj KAMI prvotno napisa Vidi poruku
    Sad trenutno čitam roman Ljubavni život izraelske spisateljice Zeruye Shalev na preporuku gore spomenute prijateljice. Tko voli romane nabijene erotikom, ovo je za njega..ha, ha..tek sam na polovici, čitam dalje..
    Pusa svima!
    Meni su romani Zeruye Shalev bili iznimno potresni, a onaj Muz i zena nisam mogla citati. Kasna obitelj mi je bio manje potresan od Ljubavnog zivota. A Ljubavni zivot me silno rastuzio s tom samodestruktivnoscu glavne junakinje.
    Davno sam to citala, mozda bi mi sada dojmovi bili drugaciji. Mozda bih mogla Muza i zenu pokusati sada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •