Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
ja isto ne poznajem nijednog odraslog muškarca koji čita beletristiku, s izuzetkom sašinog muža.
MM čita samo stručnu literaturu. Moj otac vjerske knjige, povijesne knjige. Braća ne čitaju. Na poslu čak rijetko koja žena čita beletristiku.
Općenito, moj dojam je da se beletristika jako malo čita, pa se uvijek čudim kako se to isplati biti pisac u Hrvatskoj Jasno mi je da moj bubble nije reprezentativan, jer me u to uvjeravaju Knjižnice grada Zagreba i nedostupnost pojedinih naslova.

Inače, mužu sam rekla neki dan da kad već neće čitati beletristiku, treba pročitati barem Knjigu o jugu koja me ovo ljeto oduševila.
Zapravo, slažem se... Muška populacija oko mene čita publicistiku i sf, stručnu literaturu i to je otprilike to. Moj bratić ima malo širi dijapazon, pa ću ga baš pitati za Ferrante, ali mene nije oduševila toliko kao ekipu ovdje. Moram joj dati još jednu šansu. To mi se dogodilo i s Franzenom, nije mi legao na prvu nego tek nakon drugog ili čak trećeg pokušaja. Ferrante mi možda ne paše upravo zbog mog načina razmišljanja koji nije feministički. Nisam protiv, ali ni za, ne znam kako to opisati... Od ženskih prava više me zanimaju ljudska prava. Sorry na offt, pokušavam sama sebi objasniti što mi se nije dopalo kod Ferrante.