Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mala88 prvotno napisa Vidi poruku
    https://www.goodreads.com/book/show/...th-seven-names dobila na poklon, i stvarno sam uzivala citajuci. Neki momenti su mi i teski bili, opisujuci zivot u Sjevernoj Koreji krajem devedesetih i dalje, da ne pisem previse sad, vrijedjelo je procitati. Ko voli autobiografije, memoare, moja preporuka!
    O, hvala, volim takve knjige, a nije preblizu kao knjiga Oktobarsko dijete - ne znam je li bih to mogla čitati, Sjeverna Koreja mi je kao i Švedska - ipak nešto dalje od mog osobnog iskustva, pa time i probavljivije.

Iako, na temu manične depresije, čitalam sam za mene dvije izvrsne - Božanska dječica od Tatjane Gromače i Ništa se ne oprie noći od Daphne de Vigan. Možda u nekom "sadomazo tripu" nanižem onda i Bostrom Knausgard, nikad ne reci nikad. Bude to za mene ipak neke i utjehe - ono... nisam sama s takvim iskustvom u obitelji. Jedino te ti koji su slično prošli zapravo shvaćaju, doktori ne, ostali ne. Doduše, ove 2 su priče iz perspektive člana obitelji, nisam još čitala neku iz perspektive pacijenta, i zapravo... to nisam sigurna želim li ili ne jer mislim da bih se u glavi svađala s njom i mislila "a kako je bilo tvojima" i stalno tako. Angie, koliko u Oktobarskom djetetu ima baš perspektive psihičke bolesti.. u postotku ?

Tanja, hvala na korekciji za predstavu - jednog dana kad prestanu ovolike brojke , ili, jednog bližeg dana , kad i HNK otvori online gledanje stila Torjančevog kazališta, "bacim oko" i na tu predstavu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 30.10.2020. at 12:13

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Doduše, ove 2 su priče iz perspektive člana obitelji, nisam još čitala neku iz perspektive pacijenta, i zapravo... to nisam sigurna želim li ili ne jer mislim da bih se u glavi svađala s njom i mislila "a kako je bilo tvojima" i stalno tako. Angie, koliko u Oktobarskom djetetu ima baš perspektive psihičke bolesti.. u postotku ?
    Kao u Milijunašu, kad pitaju jokera zovi "Koliko posto si siguran?"

Šalu na stranu, dosta, cijeli je roman obojan time.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kao u Milijunašu, kad pitaju jokera zovi "Koliko posto si siguran?"

Šalu na stranu, dosta, cijeli je roman obojan time.
    Tx.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •