Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Da, baš sam i ja nekako nerado to napisala, osjećam se nekako bzvz kritizirati je.
    A nije da skroz ne valja, ima stvarno potresnih dijelova, baš te pogodi.

Voljela bih pročitati nešto drugo od nje, roman ili priču (ne znam je li išta drugo prevedno kod nas), može biti da ne pliva u ovom žanru kao njen bivši.
    Evo, upravo izašlo: https://www.ljevak.hr/knjizevnost/25...u-ameriku.html

Nisam čitala ništa od nje, malo sam opreznija u doziranju literature o psihičkim bolestima pa se ne žurim.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, upravo izašlo: https://www.ljevak.hr/knjizevnost/25...u-ameriku.html

Nisam čitala ništa od nje, malo sam opreznija u doziranju literature o psihičkim bolestima pa se ne žurim.
    znam da nije smiješno, ali
    ti s psihijatrijom kao ja s životinjama

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    znam da nije smiješno, ali
    ti s psihijatrijom kao ja s životinjama
    Što je najbolje, volim čitati taj tip literature ali u većim koncentracijama ne djeluje dobro na mene, zato sam oprezna u doziranju

A pred neki dan sam pročitala Zemlju straha Isaaca Rose.
    Izvrstan roman, ali toliko me uznemirio da mi neko vrijeme treba pauza od takve literature. Možda ima i nešto u onome da čitanje ponekad djeluje kao Rorschahov test, i da čitanjem otkrivamo vlastite skrivene tajne, a ne piščeve. Lik oca iz ove knjige nesumnjivo je karikatura ljudskih strahova, teško je zamisliti stvarnog čovjeka koji se tako ponaša, ali u njegovim postupcima ima nešto što mi je djelovalo poznato, pa onda opet nešto poznato, pa nešto što bi me natjeralo u bijes, pa olakšanje, pa novi krug glupog postupanja (uz pomisao "pa neće valjda biti tako blesav!") i tako dalje, i tako dalje. Namučila sam se s tim Carlosom i sad mi se neko vrijeme ne čita nikakva patologija, ni stvarna ni izmišljena.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Možda ima i nešto u onome da čitanje ponekad djeluje kao Rorschahov test, i da čitanjem otkrivamo vlastite skrivene tajne, a ne piščeve.
    Zanimljivo i vjerojatno točno . To je jedan od mojih omiljenih glumaca rekao i za film - da idemo u kino gledati sebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •