Angie, meni je isto Krvnikov odličan, tako je dobro opisano kao da film gledaš, ja sam zaboravila da se radi o bogu (ja ateist), ali možda se i ne radi - nego o nekom smislu života. Ako baš negdje kaže "Bog" - vjerujem ti (jer ja sam sklona preskočit i ono, frit, frit kad kreće nešto o bogu što je meni turbo dosadno), ali evo - ja se šokirala da je knjiga o potrazi za bogom, moje sjećanje i doživljaj je drugačiji, osim ako bog nije jednako smisao. Sjećanje i percepcija je zanimljiva stvar - koliko uzmemo ono što nama ima smisla i što nam paše

.
Nanoibeba, Jarčevo slavlje mi je jedna od najdražih knjiga, kad se probijem međ' svim tim likovima s 2 prezimena, sjećam se da sam uživala u njoj.
Sad čitam "V
ražji okot" od M. Atwood. Koja je ta žena faca, koliko je ta knjiga duhovita, a Gračan fantastična prevoditeljica! I, ne, ne treba predznanje Shakespareove Oluje, mislim da je nisam nikad čitala (možda na faksu spominjali, ali ako i jesmo - sve sam zaboravila). Vjerojatno čitalački gušt jest veći, ali i ovako je... ma Atwood je genijalna.
Angie... ako želiš, tvoja je.