Results 551 to 600 of 2817

Thread: prekomjerna težina

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Lili75's Avatar

Ja mislim da se bez ikakvog izgladnjivanja može biti u formi i nakon 40-te uz aktivno bavljenje sportom, normalnu uravnoteženu prehranu i kvalitetan san. Ja ne mogu pojmit da sam svjesno gladna, slušam svoje tijelo, ako tijelo traži ja mu dam. Čak mislim da je kontra-efekt, uzvratit mu sa: Ne dam ti! Uopće ne obraćam pažnju što sam i koliko pojela, isključivo se vodim osjećajem.

Meni odgovara upravo to često jesti, pa automatski jedem manje količine, nikad nisma ni jela junk, uvijek neku normalnu hranu koja prolazi pod zdravu (što je danas kome zdravo je isto dvojbeno). Jedem namirnice našeg podneblja a ne neke karifeke ove one zdrave čudnovatih naziva, ok mi je probat i nekad pojest al to nije moja uobičajena prehrana. Rafinirano izbjegavam a slatko mi se više ni ne jede otkako jedem češće organizam više ne traži. i to je to. Nemam nikakve posebne mršave gene al nastojim dobro spavat, treniram redovito i jedem. Ja vjerujem da je hrana lijek i treba predstavljat užitak.

Čak bih rekla da sam bolje izgledam nego prije 7-8 godina kad sam rađala i djeca su bila mala pa se bilo teško organizirat.

vjerujem da će biti teže kod ulaska u menopauzu zbog hormona, al o tome još ni ne želim razmišljam, "tek" mi je 41
    Last edited by Lili75; 31.01.2017 at 20:41.