Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma Glorija, ovaj časopis, onaj..tema je sveprisutna. Samo mogu zamisliti kako je jednoj mladoj osobi koja odrasta pod utjecajem svih tih slika koje su retuširane do neprepoznatljivosti i ne može sama još kritički procijeniti da to nije stvarno, da nije, kak bi jedan deda rekao "kak na filjme" i da se servira iz nekih drugih razloga.

Super da klinci rade na tome, tu profesori moraju biti svjesni tih tema, osvještavati na vrijeme.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Ma Glorija, ovaj časopis, onaj..tema je sveprisutna. Samo mogu zamisliti kako je jednoj mladoj osobi koja odrasta pod utjecajem svih tih slika koje su retuširane do neprepoznatljivosti i ne može sama još kritički procijeniti da to nije stvarno, da nije, kak bi jedan deda rekao "kak na filjme" i da se servira iz nekih drugih razloga.

Super da klinci rade na tome, tu profesori moraju biti svjesni tih tema, osvještavati na vrijeme.
    Radili bi klinci na tome, ali su još pred par godina neki krugovi (uglavnom Grozd i Hrast, da ne širim priču) potegnuli čak do Ustavnog suda da zabrane četvrti modul zdravstvenog odgoja... Bolje da se sad ne raspišem o tome. Neki su mozgovi još u kamenom dobu...

Kćer mojeg kolege ima problema s anoreksijom, znam još par cura s istim problemom (ne samo iz Zg, ima toga i u manjim sredinama) ali čovjek mora naučiti SAM nositi se s tim. Mene je iznenadilo kad je sin ispričao koju temu su kolega i on odabrali jer očekiivala sam da to odaberu djevojke iz njihovog razreda, ali eto - naši mladi muški nisu neosjetljivi na to. Njihovim će ženama biti lakše. Ja sam jako zadovoljna što je moje dijete baš to odabralo i u tome vidim pozitivne rezultate svojih napora da djecu (točnije, sinove) odgojim tako da nisu podložni spolnim i rodnim stereotipima. Bravo, dečki!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 23.02.2017. at 09:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •