Ono sto ja najmanje od svega volim je kad gladan sitom ne vjeruje, ili kad ljudi koji se normalno hrane (ne provode nikakve cudnovate ili necudnovate dijete), nemaju problema s tezinom, automatski smatraju da svatko tko ima ne radi ama bas nista drugo u zivotu nego jede, od 0-24, a onda jos i izmedju. To stvarno nije uvijek tako, iako dobar dio ljudi, ako ne i cista vecina, jede previse, a cesto i pogresno.
Inace, okruzena sam s podosta mrsavih ljudi koji se ne trude previse, ako uopce, odrzavati takvu tezinu. Vecina ne jede cesto, a jos vise ih preskace dorucak. Sto se tice IF-a, uzivam, prvi put nakon dugo, dugo vremena. Energija mi je na zavidnoj razini, nisam gladna, osjecam se odlicno (ako izuzmem taj neki drek u pregibu noge i zeznutu ruku, eh). Jos kad nadjem ekvilibrijum gdje gubim kile, nece mi biti kraja. Za sad je odlicno sto sam u drugom dijelu ciklusa (DC23), a drzim se na tih -2kg (plus/minus parsto grama, sto je ok), umjesto da kile krecu gore. Ako izguram do menge, moguce da ce zapravo neke kile opet nestati. Samo da jos menga dodje na vrijeme...
Ajme...upisala sam u ovaj kalkulator, greskom, da sam visoka 68cm. Dobro da me nisu dosli uhapsiti zbog rezultata. Iako, kao idealnu tezinu mi pokazuje nesto sto mi se cini da nema nikakvog smisla. Vidim (eno, Lili je takve gradje) da na moju visinu 60kg moze biti bas super, ali to mi uopce nije cilj, niti smatram da mi je potrebno (meni, ne nekom drugom).
Ja sam skoro ko Lili , samo su mi brojke okrenute. (160/67)![]()
Pa i ja sam k'o Lili, visinom.Tezina, to su samo detalji.
Posljednje uređivanje od Kaae : 27.02.2019. at 19:06
Znam i ja ponelad razdragati ljude
Na zadnjem sistematskom muža su mi proglasil s prekomjernom težinom jer tak veli program a službena osoba mora pisati po programu,a on živi mišići i još malko sa strane
Posljednje uređivanje od jelena.O : 27.02.2019. at 20:26
Doktorica mu se toliko ispričavala da je to morala napisati da je meni bilo smješno
Što se IF tiče, bio je danas članak u Kleine Zeitung. Vezano za 16 sati i ostale oblike posta, i zašto je to dobro za tijelo. Isprobali su na miševima da u tom periodu od osam sati unose istu količinu hrane kao i miševi koji su to mogli rasporediti u 24 sata i ovi miševi koji su jeli po IF-u se nisu udebljali, ovi drugi jesu. Sad to testiraju na ljudima.
Ja vrlo, vrlo rijetko jedem navečer, nije mi to nikad odgovaralo. Pojedem ručak najkasnije do 16.30-17h i onda tek oko 9-10 doručak. Ponekad i kasnije :D
Ako je tebi to ok i taman kaj brigaš na brojke i kaj si neki tam misli
Iš, mrsavice sa teme.
Osim ako niste mozda skinule 30 kg do ove tezine.
Pa sad imate problema sa percepcijom vlastitog tijela.
zna li netko koliko naplaćuju usluge nutricionista na NZ AndrijieŠtampara?
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 03.03.2019. at 23:36
prije nego me sirius izbaci s temesamo da javim da je ova lidlova vaga sranje
dakle, stala sam na muzev profil i kaze ona da je muskarac od 40 godina i 180 cm sa 63,6 kg healthy
ma daj me nemoj!
inace, sto se tice IF, nakon tjedan dana skoro 2 kg manje
iako mislim da je stvar u ukupnom unosu kalorija, samo mi je na ovaj nacin lakse
plus, za vikend sam malo krsila...izlasci, pivce i to....
prije nego i mene izbaci s teme
ja sam samo večeru izbacila
prvu večer sam skoro pokleknula, naučila sam dobro večerati pa me pratio osjećaj praznine
već krajem tjedna je bilo neusporedivo lakše
sinoć, početak 2. tjedna nisam ni pomilsila na večeru, ne traži tijelo...
nisam na IF-u, jednostavno sam počela dobivati na kilaži puno u zadnje vrijeme
jer ne mogu trčati ni vježbati, a unos ostao isti
tako da normalno doručkujem u 7
ali zapravo onda ne jedem od 17-07 ujutro, jel' se to isto može svesti pod IF?
uglavnom, što god bilo, osjećam se bolje.
flopi, moze. To je 14h.
Bravo, ginger!
Kod mene CD29, a i dalje drzim -1.5/2 kg, sto je katastrofalno porazni rezultat za nesto preko tri tjedna (3 ili 4? tko ce znati). S druge strane, mozda je zapravo sve skupa ogroman uspjeh jer, s obzirom na dan ciklusa, nisam u plusu barem kilu.
Je li casa puna ili prazna, eh?![]()
Ali mozda je slican/bolji postotak od mojeg, u odnosu na ukupnu masu?
Nije da trazim dlaku u jajetu....![]()
Kaae, i ostale amerikanke, jeste li čule možda za ovu marku odjeće?
Jesu li ove hlače prikladne za nas malo guz...e?
https://ministryofsupply.com/product...ic-pants-black
Nisam nikad cula za to. A i cijena me upravo prenerazila; to je bas puno.
Sto se guzice tice, ja je nemam. Nosim iskljucivo tzv. boyfriend hlace, povremeno moze i girlfriend. Uzasno je bitno da su niskog struka i opcenito da su im prosirenja u guzici i bokovima minimalna. Neki klasicniji zenski krojevi, bilo kakvih hlaca, ako su mi dobri u struku, preveliki su u guzici i bokovima 2-4 broja. Ili, ako gledam da su ok preko guzice i bokova, nema sansi da ih zakopcam bez da se udavim, ili ih uopce ne mogu zakopcati. Jos kad na ovo trupac-tijelo dodam noge-trupce...![]()
Vrijeska, meni bi ove odgovaraleal jesu poskupe. sad je trend da se nose dress/office pants koje su rastezljive u svim smerovima i koje ne padaju s guze
![]()
reklamiraju se kao 4 way stretch, yoga office pants, i slicno. postoje i linije za office/biking kombinaciju.
pogledaj i betabrand, oni imaju nekad akcije. ja sam si narucila neke slicne ovima, ali nisu mi jos stigle, pa ne znam nista o njima.
Ajde daj sliku tih office hlača,jer čim se spomene joga meni to zvuči više na trenirku nek za nešto što bi lili obukla za posel,ja mogu obići kaj hoću
Mada ovo vrijedimo ne izgleda loše,ali bojim se da je čista umjetna tvorevina
https://www.amazon.com/Maryclan-Wome...01I5ZU8BM?th=1
4 way stretch
evo ima i jeftinijih
Ja sam nasla taj 4-way stretch prije nekog vremena u Old Navy. Pixie krojevi, uzasno jeftino, pogotovo kad udare 30-40% off online pa mi nije zao kad ih nosim neko kratko vrijeme i kad mi dosade. Neke pixie su jako zenskog kroja, a neke su taman za trupce poput mene.
Evo ove su ono naj hit ovde u Silikonskoj dolini
https://www.betabrand.com/womens/pan...BoCZo8QAvD_BwE
Imate li kakav link za wrap dress? crna (naravno...), do koljena, da se isto ne gužva
To ne mogu kod nas pronaći ...
Misliš stvarno u "silikonskoj"?
Meni dodatni silikoni na donjim dijelovima nisu potrebni, imam ih gratis... o gornjim bi se već dalo razgovarati ...
Mislim na region :D
evo ima betabrand i dresses, pa i wrap, a i inace ih ima, samo bih trebala specificno traziti.
https://www.betabrand.com/womens/dresses/
kaae, prilično su skupe (800kn)
kli, vidjela sam te na betabrand
Hvala!
Vrijeska, ne znam kako si gradena, ali meni takve haljine stoje koma. Moguce da bolje stoje visokim i normalnim zenama sa manjim grudima , a malo vecom guzom i bokovima. Onda to izgleda kako je zamisljeno, ali na meni to izgleda koma. Izgledam ko domacica u slafroku.
Zato bolje probaj prvo neku ako vec nisi.
imam jednu staru koja sad služi za na plac i plažu (sintetika, pa se nije jako uništila)
istina, bolje mi je stajala kada gore nisam bila debela, sad je malo drugačije...
ali strankinje s kojima sam se sretala u firmi, kad su dolazile na sastanke, posebno one malo (i one prilično) jače, u wrap haljinama su dobro izgledale
praktične su. haljinu kad obučeš, odjeven si od glave do pete, ne moraš slagati gornji i donji dio ...
kako koja. ako je tuba kroj meni ne stoji, ali ako je dolje u zvono izgledam jako dobro
Ja pak mislim da wrap haljina svima dobro stoji. Po ovoj cijeni možete kupiti i DVF haljinu. Ja imam jednu, ali kako mi ju je frendica donjela iz Amerike, prekratka mi je,. pa ju nosim kao tuniku. Al materijal je preodličan. Druga frendica ju je odnjela šnajderici da joj po njoj sašije haljinu, a to sam i ja mislila napravit, al na žalost, materijal je jako bitan i nismo u Zgb-u našle nekaj da smo procijenile da je dobro.
Inače, zbog ove teme sam anas ujutro skužila tipa u takvim nekakvim hlačama - i nsiam mogla doćći sebi da to uopće postoji. A top nije Žak Houdek
U nešto manje od mjesec dana prehodala sam 166 km, skinula 3 kg, popravila sam kondiciju, u licu izgledam mršavije, donji dio trbuha mi se vidljivo topi, osjećam se poletnije, bolje, želudac mi je proradio...
Pazim na prehranu, ali nisam gladna. Jedem sve. Ok, čuvam se mojih grijeha, čipsa, čokolade, kruha.... ali da pojedem, pojedem.
Idem dalje.