Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kaae podijeliš dnevni meni?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae podijeliš dnevni meni?
    Daleko sam od toga da imam razradjene menije, tim vise sto nije sigurno da ce ovako ostati.

Za sad sam, za dorucak koji mi koliko-toliko odgovara, usvojila islandski skyr (150g) s 10g chia sjemenki i jednim champagne mangom (120 - 150 grama). Sve to skupa ubacim u kutijicu pa u frizider prije spavanja. Taman dovoljno vremena da chia odradi svoje. U dorucak brojim i espresso kavu s mlijekom, bez secera. Ako ujutro vjezbam (s trenericom sam obicno ujutro), ne jedem prije treninga, niti pijem kavu. U jucerasnjem jogurtu sam imala i 15g maslaca od badema.

Danasnji rucak je mjesavina mlade zelene salate (onako, zdjela, kalorija ima ravno 12 - mjerila sam iz zezanja), 28g gorgonzole, 50 grama svjezih borovnica, 20 grama susenih brusnica (zasladjene sokom jabuke) i 40ml balsamica od crnog ribizla. To je sve skupa salata, voce i sir i sve. Uz to komad domaceg bureka/gibanice. 1/8 okruglog protvana za americku pitu (200 kalorija prema mojem receptu, sve izmjereno).

Jucerasnji rucak je bila kutija smrznutih povrtnih lazanja, 350 kalorija, dobar omjer makronutrijenata i dobri ogranski sastojci (to jedemo kad nema druge ) i uz to dodatak od 120 kalorija mijesanih orasastih plodova.

Vecera je sinoc bila na sve strane - 70g lososa pecenog u pecnici, 1/4 zlice maslinovog ulja, naan (90 kalorija), 100g mahuna na pari i 1/16 tog istog bureka, u nadi da cu tako dodati sto fali. I dalje je falilo.

Kao sto vidis, ovo je za sad totalni kaos.

Danasnja vecera je nepoznata.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dorucak za vikend, 20 grama pancete, 1.5 jaje (kajgana bez ulja), 50 grama ribanog cheddar sira, 1 multigrain low-carb wrap i 3 zlice salse od ananasa. Sve to zajedno u obliku burrita.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •