Kaae podijeliš dnevni meni?![]()
Daleko sam od toga da imam razradjene menije, tim vise sto nije sigurno da ce ovako ostati.
Za sad sam, za dorucak koji mi koliko-toliko odgovara, usvojila islandski skyr (150g) s 10g chia sjemenki i jednim champagne mangom (120 - 150 grama). Sve to skupa ubacim u kutijicu pa u frizider prije spavanja. Taman dovoljno vremena da chia odradi svoje. U dorucak brojim i espresso kavu s mlijekom, bez secera. Ako ujutro vjezbam (s trenericom sam obicno ujutro), ne jedem prije treninga, niti pijem kavu. U jucerasnjem jogurtu sam imala i 15g maslaca od badema.
Danasnji rucak je mjesavina mlade zelene salate (onako, zdjela, kalorija ima ravno 12 - mjerila sam iz zezanja), 28g gorgonzole, 50 grama svjezih borovnica, 20 grama susenih brusnica (zasladjene sokom jabuke) i 40ml balsamica od crnog ribizla. To je sve skupa salata, voce i sir i sve. Uz to komad domaceg bureka/gibanice. 1/8 okruglog protvana za americku pitu (200 kalorija prema mojem receptu, sve izmjereno).
Jucerasnji rucak je bila kutija smrznutih povrtnih lazanja, 350 kalorija, dobar omjer makronutrijenata i dobri ogranski sastojci (to jedemo kad nema druge) i uz to dodatak od 120 kalorija mijesanih orasastih plodova.
Vecera je sinoc bila na sve strane - 70g lososa pecenog u pecnici, 1/4 zlice maslinovog ulja, naan (90 kalorija), 100g mahuna na pari i 1/16 tog istog bureka, u nadi da cu tako dodati sto fali. I dalje je falilo.![]()
Kao sto vidis, ovo je za sad totalni kaos.
Danasnja vecera je nepoznata.
Dorucak za vikend, 20 grama pancete, 1.5 jaje (kajgana bez ulja), 50 grama ribanog cheddar sira, 1 multigrain low-carb wrap i 3 zlice salse od ananasa. Sve to zajedno u obliku burrita.