Stranica 41 od 56 PrviPrvi ... 31394041424351 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    AM , pratis li dobro unos kalorija? Jer bez toga keto, neketo nema rezultata. A na keto se lako unese dosta kalorija.
    prvo je pitanje jesi li zaista u ketozi. jer malo vrdanje s UH lako te poremeti. ako si gladna, nisi u ketozi i onda nema mršavljenja, a kalorije natrpavaš. ako jesi u ketozi, onda vjerojatno i nisi gladna i moraš se silit jesti jer ti često fali kalorija

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    prvo je pitanje jesi li zaista u ketozi. jer malo vrdanje s UH lako te poremeti. ako si gladna, nisi u ketozi i onda nema mršavljenja, a kalorije natrpavaš. ako jesi u ketozi, onda vjerojatno i nisi gladna i moraš se silit jesti jer ti često fali kalorija
    Ma ja sam bila u dubokoj ketozi. I nisam mrsavila. Trakice nisu lagale. Ali nisam mrsavila. Ocito sam jela previse. Tada nisam mjerila kalorije.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

AM , pratis li dobro unos kalorija? Jer bez toga keto, neketo nema rezultata. A na keto se lako unese dosta kalorija.
    ma znaš što mene pojede? evo ljuta sam dok samo pišem, gdje kad se sjetim.
    da netko drugi, bilo tko od ljudi koje poznajem 2, 3, 4 mjeseca ne pojede: niti zrno riže, mrvu krumpira, kruha, kukuruza, ikakvih žitarica, išta slatko, ništa voća, ništa povrće sa visokim GI.. morao bi se vezati uz nekoga ili uz nešto da ga vjetar ne otpuhne.
    a nije baš da pri tom odricanju od navedenoga u zamjenu pojedem vagon jaja, mesa, slanine ili oraha..
    svi bi se skinuli kile, ali ne i ja.
    jedino što sam fino ispuhana. ali gujica je postojana.
    ok, nisam vagala ni mjerkala koliko čega jedem, smatrala sam da se i previše odričem da bih još bila i gladna. znam, kupit ću vagu, reče sinoć na onom linku da to treba.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ma znaš što mene pojede? evo ljuta sam dok samo pišem, gdje kad se sjetim.
    da netko drugi, bilo tko od ljudi koje poznajem 2, 3, 4 mjeseca ne pojede: niti zrno riže, mrvu krumpira, kruha, kukuruza, ikakvih žitarica, išta slatko, ništa voća, ništa povrće sa visokim GI.. morao bi se vezati uz nekoga ili uz nešto da ga vjetar ne otpuhne.
    a nije baš da pri tom odricanju od navedenoga u zamjenu pojedem vagon jaja, mesa, slanine ili oraha..
    svi bi se skinuli kile, ali ne i ja.
    jedino što sam fino ispuhana. ali gujica je postojana.
    ok, nisam vagala ni mjerkala koliko čega jedem, smatrala sam da se i previše odričem da bih još bila i gladna. znam, kupit ću vagu, reče sinoć na onom linku da to treba.
    O tom sam ja pisala proteklih godinu dana. Nis' nije funkcioniralo.

I onda mi je teta nutricionstica rekla da pustim sve sto sam do sad isprobala i prebacim se na skroz uravnotezenu prehranu, ono kao textbook, barem na neko vrijeme. Izracunala mi je makronutrijente prema tezini (prvenstveno), zatim uzela u obzir dob i predmenopauzu, a onda odredila kalorije prema razini aktivnosti, izmedju ostalog.

I izgleda da se nesto napokon dogadja. Relativno polako, ali ide. Najbitnije od svega je da nisam u nekontroliranom plusu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    O tom sam ja pisala proteklih godinu dana. Nis' nije funkcioniralo.

I onda mi je teta nutricionstica rekla da pustim sve sto sam do sad isprobala i prebacim se na skroz uravnotezenu prehranu, ono kao textbook, barem na neko vrijeme. Izracunala mi je makronutrijente prema tezini (prvenstveno), zatim uzela u obzir dob i predmenopauzu, a onda odredila kalorije prema razini aktivnosti, izmedju ostalog.

I izgleda da se nesto napokon dogadja. Relativno polako, ali ide. Najbitnije od svega je da nisam u nekontroliranom plusu.
    ovo zvuči dobro...šteta što je tvoja nutricionistica meni malo predaleko, inace bi mi dobro došao kontakt...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Prvo : tezina se gubi po cijelim tijelu. Nazalost , ne ide samo u djelovima koji su kriticni. Zapravo ide najmanje u podrucjima koja su kriticna.
    Zao mi je, ali je tako. I ja bih rado da mi se sise manje, ali nd ide. Mjeri centimetre, mozda se tu nesto dogada.
    Drugo-kolicina, odnosno kalorije.
    Zao mi je, ali i bez toga nista. Jer ako uneses 2000 kcl u speku, jajima i avokadu...to je i dalje ocito previse hrane da bi tijelo koristilo vlastitu masnocu, a ne onu iz hrane.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pisi sto jedes, u gram,.prati kcal i makronutrijente

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne mogu. toliko sam frustrirana i male snage i trenutno se osjećam u vezi toga ko hebeni luzer jer se maltram od nove godine (s jednim, dva kraća prekida kad popizdim) i nisam u stanju od drveta vidjet šumu. samo sam si jadna i bog.
    još mi jutros javljaju da mi stižu i crocse koje su mi najvjerojatnije premale

dat ću si vremena pročitati ono šta si linkala s razumijevanjem koliko uspijem jer je na engleskom. ako mi sjedne i nešto me prosvijetli složit ću si plan. nema za mene zime, vječiti sam optimist. smršavjeti je lako, nema koliko puta nisam smršavila do sada

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kaae

Adio držim fige da pronađeš svoj način. I ja sam primjetila da su neke od nas kao i Đoković po nesvrstavanju

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pa on se ni ne moze svrstati po prehrani ni u vegetarijance, a jos manje u vegane, docim...
    točno, ali to ipak ne sprječava neke da ga pokušavaju svrstati u vegane

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    needucirani

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

ako si gladna, nisi u ketozi i onda nema mršavljenja
    Ne razumijem. Hoćeš reći da se mršavi jedino u ketozi?
    Peterlin, a što tebe muči?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mila majka prvotno napisa Vidi poruku
    To je teorija ketogene dijete u kojoj jako srezes ugljikohidrate pa onda tijelo prede sa glukoze kako goriva na masnoce, odnosno ketone.
    Ketoza je zapravo sposobnost organizma da iz masnoca stvara ketone koji su energija .
    Cilj ketogene dijete je uci u ketozu, prebaciti organizam na ketone i tada lakse ,te ketone dobivas iz svojh masnoca.
    Prednosf ketoze je ta sto nema promjena secera u krvi koji zapravo uzrokuju glad ( jer su seceri na minimumu).
    Ali moras srezati i kolicinu kalorija da bi organizam trosio vlastite masnoce, a ne samo one iz hrane.
    Ali i kad si u ketozi moras paziti na kolicinu , odnosno kalorije.
    Posljednje uređivanje od sirius : 17.07.2019. at 13:55

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imam 10 kila kojih bi se rado riješila, ali traju mi već 18 godina (ne mijenjam težinu, stalno sam takva od drugog poroda). Baš sam neki dan probala suknju koju sam tada nosila, uredno stanem u nju.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

naravno da ne
    sirius je sve vec fino pojasnila. a i cinjenica da kad ljude koji jedu puno UH, stavis na prehranu bez UH (max 30g dnevno) onda vrlo jednostavno dolazi do mrsavljenja
    naravno, i ako paze da unesu max 1g proteina/TT, onda su definitivno u ketozi i kalorije se lako kontroliraju

Peterlin, probaj jednostavno promijenit svoju kuhinju, po receptima, dosta pohas i spremas zapeceno. smanji kolicinu skroba i preusmjeri na lisnato povrce

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

naravno da ne
    sirius je sve vec fino pojasnila. a i cinjenica da kad ljude koji jedu puno UH, stavis na prehranu bez UH (max 30g dnevno) onda vrlo jednostavno dolazi do mrsavljenja
    naravno, i ako paze da unesu max 1g proteina/TT, onda su definitivno u ketozi i kalorije se lako kontroliraju

Peterlin, probaj jednostavno promijenit svoju kuhinju, po receptima, dosta pohas i spremas zapeceno. smanji kolicinu skroba i preusmjeri na lisnato povrce
    Nije meni pohano problem, jer ja nisam ljubitelj toga nego djeca. Problema su dva: količina (trebalo bi uzeti manji tanjur) i pekara (ljubiteljica peciva vrsta raznih). Znam ja da bi se puno toga riješilo da se vratim na način prehrane koji sam imala prije udaje (juhe, salate, škrob samo vikendom) ali eto - lijena sam, iako vidim da ću zbog zdravlja (kičma, stopala) morati nešto poduzeti po tom pitanju. Zato bi mi dobro došla tablica, da ne mislim i ne vrludam.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni osobno manji tanjur nije opcija, gladovati ne mogu, to ne znači da se moram prejedati. Samo kada je 2/3 tog velikog tanjura zelenjava onda je sve ok. Ponekada imam i problem doći do 1200 kalorija.

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Sirius, hvala ti! Pitam zato što sam sama smršavila upravo zahvaljujući redakciji nezdravih ugljikohidrata (slatkiši i pekarski proizvodi), a puno više masti i proteina i pretpostavljala sam da sam i ja u ketozi, no na sistematskom pregledu mi u urinu (ili mokraći, zaboravila sam) nisu našli ništa ketona. Što znači da sam ipak drugačije smršavila.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sirius, hvala ti! Pitam zato što sam sama smršavila upravo zahvaljujući redakciji nezdravih ugljikohidrata (slatkiši i pekarski proizvodi), a puno više masti i proteina i pretpostavljala sam da sam i ja u ketozi, no na sistematskom pregledu mi u urinu (ili mokraći, zaboravila sam) nisu našli ništa ketona. Što znači da sam ipak drugačije smršavila.
    Moguce da si povremeni i bila kratko u ketozi.
    Ali nije nuzno biti u ketozi da bi smrsavila.

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Peterlin, deset kilograma stvarno nije puno. Tim više ako već duže održavaš tu težinu, znači da definitivno imaš kontrolu, što je super.
    Sirius, vjerojatno je tako, možda sam povremeno i bila. Ja težim keto prehrani, ali i dalje svako jutro jedem veliku žlicu meda i dosta voća.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

S velikom zlicom meda i dosta voca ti si sve samo ne keto.
    Posljednje uređivanje od magriz : 17.07.2019. at 16:04

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

S tom zlicom meda i vocem ces tesko biti i u niskom UH - zlica meda ima oko 17g ugljikohidrata. Plus, voce... ako nisu bobice (u kojima isto ima UH), vec si presla dnevni keto limit.

Ja sam trenutno na 140-160g UH dnevno.

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Vidiš, nisam znala da je med toliko težak što se ugljikohidrata tiče. Dakle, da nisam ni jela voće, već je med dovoljan da nisam u ketozi... Ipak, i s tom velikom žlicom meda, mršavljenje polako napreduje, ne žalim se.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

med je secer, obican secer. ima i korisnih tvari, ali u osnovi secer

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Kužim. Zapravo, htjela sam reći da nisam bila svjesna da je i jedna žlica meda dovoljna da budem blizu limita za keto. Što se voća tiče, ma nije toga bilo previše. Cca dvije jabuke dnevno. Doduše, sad se puno častim lubenicom i trešnjama pa nema šanse da sam i blizu ketozi.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa tablicu si sama slozi. ubaci u kalkulator omjere, kcal i makrose
    ili jednostavno izbaci pekaru

znam, lako je reci, tesko odradit. i sama imam taj problem
    Posljednje uređivanje od magriz : 18.07.2019. at 09:13

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pa tablicu si sama slozi. ubaci u kalkulator omjere, kcal i makrose
    ili jednostavno izbaci pekaru

znam, lako je reci, tesko odradit. i sama imam taj problem
    Na putu sam... Izbacivanje pekare je ok opcija. A tablicu već dulje pokušavam složiti po regulama prehrane u zoni, to mi se čini primjerenim.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

zona je ok. imas knjigu (mogu ti posudit ako zelis)? u njoj ima jako puno recepata

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

zona je ok. imas knjigu (mogu ti posudit ako zelis)? u njoj ima jako puno recepata
    Imam, fala...

Samo mi je teško uskladiti obiteljsku prehranu (s pohancima i faširancima) i ovo, ali snaći ću se. Ne dira me izgled (nije to nešto nakaradno, iako ima prostora za poboljšanje) nego sam svjesna da nešto trebam napraviti s tim viškom kila da rasteretim kičmu i stopala.

Ont. Do cilja malim koracima: umjesto sendviča sa sirom za gablec samo sir + breskva.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.07.2019. at 10:13

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa mogla bi biti i opcija izbacivanja pohanaca i fasiranaca za cijelu obitelj, s obzirom da nisu bas nesto esencijalno ni za koga. Inace mi ponekad jedemo fasirance, ali bez prezli, a i nisu przeni. Skroz su dobri.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Pa mogla bi biti i opcija izbacivanja pohanaca i fasiranaca za cijelu obitelj, s obzirom da nisu bas nesto esencijalno ni za koga. Inace mi ponekad jedemo fasirance, ali bez prezli, a i nisu przeni. Skroz su dobri.
    Da, ne stavljam prezle u smjesu za faširance, nego zobene pahuljice. Eventualno uvaljam u prezle ako ih pržim, sad ljeti kad nerado uključujem pećnicu. Zimi ih pečem na pek papiru u rolu. Aliii pojedem dva, a ne jedan. To je ravno 100% više nego mi treba.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

koja je razlika izmedu prezli i zobenih? zasto zobene? ukusnije?
    ja poham 1-2x godisnje, pa nemam neko iskustvo
    Posljednje uređivanje od magriz : 19.07.2019. at 06:15

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

koja je razlika izmedu prezli i zobenih? zasto zobene? ukusnije?
    ja poham 1-2x godisnje, pa nemam neko iskustvo
    Ne, ne... Zobene idu u FAŠIRANCE kao punilo, umjesto prezli/starog kruha. Za pohance nema neke zamjene. Zapravo ima, ali je skupa i nije za svaki dan, ali 2x godišnje bi se to moglo - mljeveni bademi ili prženi lješnjaci.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja kad "poham", onda poham s blansiranim mljevenim bademima i jajetom. Pod pohanjem mislim na pecenje u pecnici, zapravo.

A u fasirance mi ne ide nikakvo punilo; radim ih samo od mesa (i zacina, eventualno luka).

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

takvi su i moji fasiranci, meso, luk i zacini

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako ću pohat, ne vidim nikakvog smisla da tražim "zdraviju" varijantu toga. Otprilike mi to dodje ko vegetarijanska sarma. Ono, čemu pobogu?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ću pohat, ne vidim nikakvog smisla da tražim "zdraviju" varijantu toga. Otprilike mi to dodje ko vegetarijanska sarma. Ono, čemu pobogu?
    Pohanje u mljevene lješnjake nije zdravija varijanta, to je egzotičnija varijanta. Božedragi, kako to dugo nisam radila.... To mi je jelo iz faze prije udaje, hehehe.... Nakon udaje već puno manje

Jelovnik za Valentinovo za 2 para ili jedan koji ne namjerava ništa drugo nego samo jesti!

Glavno jelo:
    0,5 kg teletine – odresci, prilično tanki (zamolite profesionalca da to izreže, obično ih bude 4) - istući batom (ne prejako) posoliti s obje strane i potopiti u pac preko noći ili barem nekoliko sati.

Vinski pac:
    2 dl slatkog ili polusuhog crnog vina (npr. Vranac ili sl.)
    1 žličica senfa (može onaj sa grubo drobljenim sjemenkama, ali dobar je bilo kakav)
    1 mala žličica vegete (ne pretjerivati)
    1 mala žličica crnog pekmeza od šljiva (ravna, ne pretjerivati)
    Sve dobro izmiješati i nasaftati meso u to.

Za paniranje:
    5-6 žlica oštrog brašna (po potrebi)
    2 jaja + 2 žlice hladne vode + malo soli
    10 dag lješnjaka – prepržiti na tavici na suho, potom samljeti i dodati 2 velike žlice krušnih mrvica

Meso iz paca ocijediti na cjedilu i malo potapkati salvetom, da tekućina baš ne curi.
    Panirati na uobičajeni način (brašno, pa jaja, pa smjesa lješnjaka i krušnih mrvica) i ispohati u dubokom ulju. Ocijediti na salveti da se ukloni suvišna masnoća.

Prilog:
    Skuhati u slanoj vodi rižu (bez ičega).
    Posebno skuhati brokulu u slanoj vodi.

Umak:
    Tekućinu u kojoj se pacalo meso prokipiti sa ½ žličice jestivog škroba ili mekanog brašna (da se poveže). Dodati PLOŠKE limuna (nek se vide).

Ugrijati tanjure i na njih posložiti (odvojeno, da se vide svi sastojci):
    Odrezak, pokraj toga brokula, pa hrpica riže, pa umak. Ostatak umaka servirati u posebnoj posudi.

Odvojeno servirati minijaturne kukuruzne klipiće i kisele krastavce.

Od pića preporučuje se crveni šampanjac.

Desert:
    Turbo sladoled od jagoda
    1 konzerva jagoda – 0,5 l
    20 dag šećera u prahu
    2 dl vrhnja za šlag
    1 dl mlijeka

Jagode i njihov sok staviti u visoku posudu (nekoliko komada ostaviti sa strane cijelih, za dekoraciju) i procesirati štapnim mikserom. Treba ih usitniti, ali NE pretvoriti u pire!
    U drugoj posudi istući šlag, dodati mlijeko i šećer u prahu. Pomiješati sve zajedno i smrznuti. Ukrasiti preostalim jagodama.

Dobar tek!

Napomena: Nemojte zaboraviti svijeće!
    Iako je sve ovo fino i divno i krasno, radi ukupnog dojma, bolje Vam je da se ne prejedete!

Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.07.2019. at 14:34

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja piletina s bademima, iz pecnice, nije zamjena za pohano, vec nesto fino sto ponekad jedemo, kad mi se da petljati s tim.

Pohano u principu ne jedemo nikad, osim kad mi je mama tu pa mozda jednom ispoha piletinu i/ili svinjicu. Ponekad pojedem(o) nesto pohano negdje vani, ali onda to svakako nije zdrava varijanta, vec jedina koja nam se nudi.

Kcer je neki dan zapela za pohanu piletinu u obliku dinosaura... u meksickom restoranu, da bude jos gore.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne znam dal da se outam ili ne al ajd hoću.

Nikad u životu nisam spohala nijedan komad mesa. Kako nije moja mama nama tako ni ja ne poham svojima, ne želim prekidat tradiciju U mom kraju se inače baš i nije jelo pohano meso.

Em nismo ljubitelji pohanog, em nije zdravo pa rekoh čemu
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.07.2019. at 10:14

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja poham piletinu dosta često, ali moji sportaši to "potroše" za čas.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Peterlin ja se prejela od čitanja
    Dobro zvuči, šalim se malo.

Samo bolje ne stavljat takve recepte na ovaj topic
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.07.2019. at 15:44

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Super ručak, Peterlin!
    Muža ću dočekati s njim
    Nije to za svaki dan, ali za posebne prilike je baš pravi. I nije to jako kalorično potroše se te kalorije...
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 20.07.2019. at 09:35

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nikad nisam ni pohala ni jela pohane batke, a ni zabatke. Nemam ja povjerenja u to. Nema šanse da bi bilo pečeno u sredini.
    Poham samo čisti pileći file, jako tanko narezan, uglavnom za put.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikad nisam ni pohala ni jela pohane batke, a ni zabatke. Nemam ja povjerenja u to. Nema šanse da bi bilo pečeno u sredini.
    Poham samo čisti pileći file, jako tanko narezan, uglavnom za put.
    ni ja ne poham debele komade mesa (tipa batak isl) iz istog razloga, bojim se da ne ostane sirovo iznutra
    jela jesam i prefino je

bečki odrezak radim, a i njega uvijek dobro istučem prije pohanja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hajde lijepo s receptima na -recepte.
    Tu se neki trude jesti manje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sorry na zachatavanju. Možda da izbaciš recept ili prebaciš na podfotum s receptima?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Baš sam to htjela i ja napisat
    Još se ljude dovodi u kušnju sa slasnim pohancima

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam to htjela i ja napisat
    Još se ljude dovodi u kušnju sa slasnim pohancima
    baš
    kao da na temi o dijabetesu stavljamo recepte za kolače iz emisije "Hrana i vino"

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

I mene si, Peterlin, baš razveselila.
    Pokušavam iskoristiti vrućine da što discipliniranije jedem, nadam se da će mi aktivni godišnji odmor u tomu pomoći. Ipak, mislim da ću za još preostali špekec na leđima i oko struka morati krenuti i s nekim ciljanim vježbama. Došla sam do željenih 62 kg i mislila sam da ću s tom kilažom biti kao štap. Istina, ne trljaju mi se više bedra dok hodam, no i dalje imam šlaufe s bočne strane trupa, onako udubinu sa svake strane par cm ispod razine grudnjaka. Vjerojatno je to još preostalih nekoliko kilograma. No vjerujem da bi vježbačice o tome dosta znale.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •