Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    bucka sta u figureli nisu ti dali sto trebas jesti. imam poznaincu koja je tamo isla 2x i znam da je morala pisati i paziti na svaki zalogaj.
    Mojca je rekla da je sljedila upute nutricionista, pitaj nju za savjet.

i ja cu te opet pitati, jel spavas dovoljno? jer znam da i to utjece. mada iskreno ovo sto ti pises vise spada u ovisnost, koje se i sama svjesna. pitaj lavko za taj centar i sasa je stavila isto mjesto gdje se moze pripuitati.
    u figurellu sam isla davno, ali sjecam se smjernica (u principu je sve u izbjegavanju ugljikohidrata)
    ne spavam dovoljno
    cca 7h sa 3-5 budjenja po noci (djeca dolaze i odlaze iz naseg kreveta, vodim ih na wc, po potrebi dajem piti par gutljaja vode i tak...)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    u figurellu sam isla davno, ali sjecam se smjernica (u principu je sve u izbjegavanju ugljikohidrata)
    ne spavam dovoljno
    cca 7h sa 3-5 budjenja po noci (djeca dolaze i odlaze iz naseg kreveta, vodim ih na wc, po potrebi dajem piti par gutljaja vode i tak...)
    moji veliki si sami otiđu opopit vode ako trebaju, mali ima flašu u krevetu, i rolu WC papira za nos obrisati

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    moji veliki si sami otiđu opopit vode ako trebaju, mali ima flašu u krevetu, i rolu WC papira za nos obrisati
    Jelena ti doma imas i srednjoskolca, a buckino najstarije dijete ide u 5 razred. nije to isto. a ova dva malaca mislim da su jos u vrticu. ne dize se ni ona radi dijeteta koje je u 5 razredu. sigurna sam.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena ti doma imas i srednjoskolca, a buckino najstarije dijete ide u 5 razred. nije to isto. a ova dva malaca mislim da su jos u vrticu. ne dize se ni ona radi dijeteta koje je u 5 razredu. sigurna sam.
    zato sam ja odvojila stariji si sami zemu ako trebaju, mali vrtićanac ima bocu u krevetu, ako ostali imaju temperaturu ko sad za praznike svi imaju boce po krevetima, pa moraju piti svako malo, ja ih dižem samo kad treba mjerit temperaturu pa ih tada i natankam. Usput i moje srednje ide u 5 razred.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •