Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
Usput zahvaljujem pulinki na novouvedenom gaslighting elementu sa "je li teža kila perija ili kila olova"
Ajmo ovako: posle toliko godina na forumu stvarno je izuzetno mali broj ljudi sa kojima želim da namerno razgovaram na ovaj način kao ti sa mnom- i ti nisi nikad bila u tom broju.

Postovi su ti obično lako čitljivi, obrazovana si i inteligentna, logika ti je obično besprekorna u okvirima u kojima želiš da sagledaš neki problem, na mnogim temama se sasvim slažem sa tobom.

Nažalost, na mnogim temama na kojima se nisam složila sa tobom, tvoji kontraargumenti meni su istog tipa- kačenje za moju semantiku, i pravljenje posprdnih komentara svisoka.

Ne znam koji je tvoj problem sa mnom i ne moram da znam. Nisam nikad bila u fazonu okretanja drugog obraza, zato nažalost ovako:

Ako konstantno ne razumeš šta sam htela da kažem- možda problem nije u meni nego sam tvoje osobine pogrešno procenila?

Pošto ja nisam Ta koja je nadmudrila američku medicinu i shvatila Apsolutnu istinu termodinamike, fizike, i matematike, opet, moguće da problem uopšte nije u meni?