Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni kaže da sam idealne težine i samo tako naprijed. Naprijed prema čemu, debljanju?

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ovo "krkanje" masnoćom kod lchf - svaka čast, neka su zdrave masnoće u pitanju, ali i tu treba biti oprezan i umjeren.
    to je moje mišljenje, ne nekog nutricionista :D
    Joj, da, ja se to ovdje nisam usudila prva napisati ali i MOJE mišljenje je da to na duge staze i nije najzdravije. Je li napravljeno neko znanstveno istraživanje na tu temu? Ja sam za umjerenost i zlatnu sredinu što se hrane i omjera tiče.

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    još bih dodala, slušala sam neki dan jednu nutricionisticu koja kaže da nema potrebe, ali zaista, tijelu davati zadnji obrok u 18 sati ako nećeš ići spavati u 21. to je zločin po njoj.
    obično nitko od nas ne ide u 21, ljudi kasnije liježu, navike su se promijenile, i potpuno je normalna stvar da će i večerati kasnije.
    Slažem se.

Ja sam za raspoređivanje ukupne dnevne količine kalorija tijekom 24 sata.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

optimist, vjerojatno ćemo nagrabusiti obje

(kad god jedem piletinu sjetim se anite šupe i hranjivosti slasne pileće kožice koja je odlična i puna zdrave masnoće.
    mislim, pojedem ja nju jer mi je fina, a ne što mislim da mi je pametno )

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Meni kaže da sam idealne težine i samo tako naprijed. Naprijed prema čemu, debljanju?

Joj, da, ja se to ovdje nisam usudila prva napisati ali i MOJE mišljenje je da to na duge staze i nije najzdravije. Je li napravljeno neko znanstveno istraživanje na tu temu? Ja sam za umjerenost i zlatnu sredinu što se hrane i omjera tiče.

Slažem se.

Ja sam za raspoređivanje ukupne dnevne količine kalorija tijekom 24 sata.
    X na sve.
    Pretpostavljam da ti piše isto što i meni, da sam idealne debljine, a ne težine. Kako se to u jeziku uvriježila debljina, a ne mršavoća. Da mi piše Idealne ste mršavosti, ne bi mi padalo na pamet da bi bilo dobro vratit se na 55-56 kg

Ja sam definitino predebela sa 60 kg, ali ne dovoljno da bih se motivirala. Ali barem više ne pušim (samo) uz kavu od NG (Baš sam danas uz jutarnju kavu čitala psihologe koji tvrde da ništa od tih novogodišnjih odluka, tko je stvarno odlučio prekida odmah, a ne čeka 1.1. kao što sam ja čekala. A čitala sam jer mi je baš pasalo zapalit, al nisam. Držim si fige.)

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da ti piše isto što i meni, da sam idealne debljine, a ne težine.
    Da, točno, ali nakon "idealne" nisam dalje čitala pa mi promaklo

Držim ti i ja fige za nepušenje. Dobrim dijelom se slažem s psiholozima u svezi donošenja odluka, ali nekad nekom i taj 1. 1. (ili ponedjeljak ili 1. u mjesecu) daje motivaciju. Odluka je odluka.

sirius, sorry, neću više, ali bilo bi nekulturno da nisam odgovorila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •