Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Cijelo vrijeme ovdje piskaram .

Sa 90 prije 3,5 godine sad imam 75, na 173 cm. Ali ponavljam nije sve u kilama, jer mi se obim smanjio za nekih 10 cm (ovo nisam sigurna). Imam mišića koje krijem finim slojem sala pa je zato i kilaža veća.

A kako? Svakako . Prvo sam krenula sa LCHF i vježbanjem, za 4 mjeseca skinula oko 8 kg. Onda počela radit pa natukla još 3-4 kg. Kad mi je prekipilo, smanjila obroke, vježbala i više se kretala. Skinula još 10. Onda prošle godine još 3-4, a fino sam jela . Ide postepeno, ali ide.
    da, lijepo

ali i ja mogu smršaviti, nije mi to problem, 100 puta sam već do sada

moj je problem što ne mogu zadržati postignutu težinu. ma vjerojatno bih mogla da se zaintačim, ali očito me muči ona narodna: hebeš čovjeka koji ne promjeni mišljenje

idem, nisam od koristi, samo se zezam.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    da, lijepo

ali i ja mogu smršaviti, nije mi to problem, 100 puta sam već do sada

moj je problem što ne mogu zadržati postignutu težinu. ma vjerojatno bih mogla da se zaintačim, ali očito me muči ona narodna: hebeš čovjeka koji ne promjeni mišljenje

idem, nisam od koristi, samo se zezam.
    Meni nije lako smršat, al zato udebljat, nikakav problem. Začas ja natučem 3-4 kg.

Nekad ranije sam pitala šta smatrate svojom idealnom težinom, jer kao što vidite, neke ste ovdje pisale da ste debele sa 75 kg, dok se ja ne smatram debelom. Po meni trebam imati možda 8 kg manje, ali neću se silit. Ni u srednjoj nisam imala 58 kg i ne pada mi na pamet sad ganjat taj broj.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije lako smršat, al zato udebljat, nikakav problem.
    iju, pa to mi je još lakše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •