Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam skinula prilicno puno kila (40? pojma nemam), znam za centimetre obujma da je preko 50 oko struka. Pocela sam jedno 5 godina prije rodjenja prvog djeteta, nisam dobila nis' natrag, osim u trudnoci, ali i to je otislo, oba puta, unutar jedno 6 mjeseci od poroda. Nakon sina sam izgubila dodatnih 10, sad nakon kceri stojim na predtrudnickoj. Ne stignem vjezbati, sto moram uskoro rijesiti, ali jedan od glavnih problema je to sto uzasno lose spavam.

Mojih 5 cents je da je stvarno najveci dio price u glavi. Kad se sve poslozi na pravo mjesto, onda nije tesko mijenjati nacin prehrane (jesam), pokrenuti guzicu (jesam, ali nikad drasticno). Plus sto meni nikad nije nesto osobito odgovaralo neko drasticno uskracivanje. Jedem manje i prilicno drugacije nego prije 8-9 godina.

Inace sam opcenito teska, i kao osoba i kao na vagi. Imam, zapravo, dosta misicne mase, a i brdo viska koze. Prestara sam da bi se povuklo. Ali ok. Jos 15-ak kila i meni dosta. Samo se treba opet pokrenuti...
    Posljednje uređivanje od Kaae : 14.01.2017. at 04:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •