Ja sam skinula 13kg na Lchf prehrani i super se osjećam na toj prehrani. Godinu dana sam se držala sto posto svega a zadnja 2-3 mjeseca brljavim pa se vratilo 3-4kg i sad sam odlučila ukinuti to brljavljenje.
Mislim da treba vidjeti i koja su naša očekivanja i neka slika koju imamo u glavi a što je realno. Sad kad čitam odnos visine i kilaže koju vi pišete ja po tome imam prekomjernu težinu. Sad sam 162 i 65kg i nosim konfekcijski 38...u neke stanem i u 36. Svi koji čuju da imam 65kg ne vjeruju mi...kažu da lažem..da imam manje. Preko ljeta sam imala 62kg i svi su me pitali jesam li bolesna i što sam to napravila od sebe, a prema onim tablicama 62kg bi bila moja gornja granica kilaže. MM bi bio sretan da sada na ovo dobijem još 5kg...kad sam imala 62kg njemu je to bila katastrofa....rekao mi je da je htio kost i kožu da bio onda takvu i oženio

Hoću reći...da se ne treba previše opterećivati s tablicama...svi smo drugačije građeni (ja sam pješčani sat) i na istu visinu i istu kilažu drugačije izgledamo i drugačije je to raspoređeno. Mislim da je idealna kilaža ona s kojom se dobro osjećamo...naravno ako t nije pretilost...ali sumnjam da se netko dobro osjeća s tolikim viškom kilograma.