Mislim da se be treba iščuđavati nad raznim jelovnicima i sustavima. Ja također spadam u one koji orincipjelno doručkuju voće, čaj, vruću limunadu s medom i đumbirom, odnosno ljeti neki smoothi. Nisam nikada bila ni na kakvoj djeti i imam istu kilažu kao u srednjoškolskim danima.
ja naprosto ne mogu ujutro jesti i sjećam se kako me je obradovalo kad su u onom konceptu " fit for Life" zastupali sasvim drugu teoriju o doručku.
Iako principjelo mislim da je taj principi suvisao u vrućoj Kaliforniji, a ne posvuda, te da ne postoji sustav koji je svima dobar, smatram pametnim prilagodbu priče o doručku koji ovisi ini zone da li je večera obilna ili ne.
Osobno smatram duže periode bez hrane dobrim za tijelo, ali naravno prvenstveno gledaš jaki se osjećaš.

bucka postoji jedna metoda jednog njemačkog doktora (čije sam ime zaboravila) koji iz jedne jako, jako detaljne analize krvi zaključuje koje su namirnice dobre ili loše za pojedinu osobu.
principjelno je ideja da se poboljša zdravlje, ali pojava bilo signifikantno smanjenje težine ljudi kojima razne djete nisu pomogle.