Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

program je nebulozan. kaze meni: vi ste premrsavi - vasa idealna tezina je 73 kg. smajlic izbecio oci! morate se udebljati. ne znam koliko sam teska, jer nemam vagu, ali mislim oko 61, 62 kg- sva mi odjeca pase i stvari koje imam godinama. dakle trebam dobiti 11 kila. toliko nisam ni u trudnoci imala. ti programi nsu potpuno neuporabljivi, ne uzimaju u obzir ni gradu tijela, ni proporcije ...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    program je nebulozan. kaze meni: vi ste premrsavi - vasa idealna tezina je 73 kg. smajlic izbecio oci! morate se udebljati. ne znam koliko sam teska, jer nemam vagu, ali mislim oko 61, 62 kg- sva mi odjeca pase i stvari koje imam godinama. dakle trebam dobiti 11 kila. toliko nisam ni u trudnoci imala. ti programi nsu potpuno neuporabljivi, ne uzimaju u obzir ni gradu tijela, ni proporcije ...
    A jesi stisnula da si žensko?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ma jesam.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam sretna što mi se ova bolna tema pretvorila u humorističnu, a program je isto za igru.
    Meni veli da mi je idealna masa 55 kg (težina je u njutnima), a kad upišem laž da imam 55 kg, veli da sam premršava. S 56 kg sam OK. Tako da mislim da je problem u decimalnim mjestima (prikazuje samo cijele brojeve u kilaži), a on kao idealnu masu ističe najnižu s korigiranim BMI-om 20.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I da, za ove kojima piše kao meni "samo naprijed", pa nam nije jasno kamo da idemo - "samo naprijed" je povoljnija kategorija od "održavajte". Meni za 60 kaže samo naprijed, a za 62 održavajte.

NanoiBeba, promijeni deterdžent, vidiš da ti se sve stisnulo u pranju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •