Stranica 8 od 57 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 2817

Tema: prekomjerna težina

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Naravno da nema skakanja za onoga koji ima neki zdravstveni problem.

Radila sam po jednom programu gdje je tip koji je modificirao vježbe imao oko 65 godina, vidno bez kondicije. Cijelo vrijeme je radio manjim intenzitetom ali se i oznojio. Znači može se naći i tako nešto.
    Zato sam Anu pozvala na vježbačice .

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mislim da je ovdje nije glavni problem kako smršaviti jer sve forumašice s problemom su već više puta uspjele smršaviti, ali ne i zadržati željenu težinu i to zbog kompulzivnog jedenja. Ima tu nešto i fiziologije, ali je najprije u glavi.

Ja sam sanjala o danu kad jednostavno neću imati taj ludi apetit i kad me svaka emocija neće izazivati na jedenje, ali mislim da to nije ostvarivo. U razdobljima kad dobro jedem, u tome nema ništa spontano, nego je to puno promišljanja i odvagivanja svakog zalogaja, stalno bdjenje i računanje. i onda mi to dosadi i čim prestanem paziti kao kobac, sve se vrati.
    A možeš vježbati po pola dana - ako ne jedeš ispravno, uzalud (i to sam probala).

Imali smo temu o emocionalnom jedenju

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    tako sam ja neki dan napravila glupost.
    netko mi je preporučio yoga vježbe za podizanje energije
    i ima jedna vježba (bajdvej prva) prebaciš noge skroz preko glave - uspjela,
    držala tako neko vrijeme i onda sam trebala laaaagano vraćati noge do podloge.
    eh, a kako ja niti sam razgibana, niti imam kondicije,
    tako su mi noge proletjele same od sebe, bez imalo kontrole,
    noge su mi se naglo spustile, a glava i ramena poletjeli prema gore
    i u tome svemu sam si nagnječila na leđima točno mjesto gdje imam discus herniju.
    isti tren mi je bol sjevnula od dupeta do pete i sad lijepo šepuckam.
    ali bilo je fakat smiješno, kao u crtiću
    toliko za sad o mom energiziranju.
    Ta vježba (plug) je ZADNJA koju radiš kad se razgibavaš. Prije toga trebaš napraviti barem pet-šest drugih vježbi za razgibavanje (sad lupam iz glave): razgibavanje vrata, razgibavanje ramena, podizanje nogu bočno (jedna pa druga), bicikl naprijed, bicikl unatrag, čučanj-pretklon, kruženje tijelom, štajaznam ratnik...pa TEK ONDA plug ili svijeća ili koljena prema čelu. I moraš pravilno disati. Pokreti trebaju biti lagaaaani i usporeni, da se mišići postepeno istežu. A kad se vraćaš (rasklupčavaš) iz pluga ili svijeće, ideš polaaaako, po potrebi podmetneš ruke na slabine ili ispod zadnjice, ovisno o položaju.

Ciklus yoga vježbi osmišljen je tako da opterećenje ide postupno. Dakle, jedan dan radiš najjednostavnije, pa onda malo složenije, pa još složenije... pa dok ne dođeš do zadnje vježbe iz ciklusa, koja obično bude vinyasa (sklop vježbi bez pauze). A ako radiš doma sama, moraš isto znati koje vježbe idu zajedno (po grupama mišića) i koje se nadopunjavaju. Štajaznam, ako radiš "Pet Tibetanaca" svaki dan povećavaš broj izvedenih vježbi, a tome se dodaju vježbe bočnih istezanja jer Tibetanci ih sami po sebi ne sadrže.

Kao i sve drugo - treba to raditi po nekakvim pravilima. Ja sam to lijena pamtiti, pa ka doma vježbam, lijepo si pustim CD s uputama i tako radim.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 27.01.2017. at 10:00

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sirius mi neda pisati na temi
    ali, ja stvarno preporučam hodanje.
    prvo, dok si vani ne možeš jesti, drugo to traje sat-dva, za to vrijeme se krećeš, treće hodati stvarno mogu svi.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    sirius mi neda pisati na temi
    ali, ja stvarno preporučam hodanje.
    prvo, dok si vani ne možeš jesti, drugo to traje sat-dva, za to vrijeme se krećeš, treće hodati stvarno mogu svi.
    Ovo je istina. Pogotovo ako trčiš za malim dijetetom, psom.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je ovdje nije glavni problem kako smršaviti jer sve forumašice s problemom su već više puta uspjele smršaviti, ali ne i zadržati željenu težinu i to zbog kompulzivnog jedenja. Ima tu nešto i fiziologije, ali je najprije u glavi.

Ja sam sanjala o danu kad jednostavno neću imati taj ludi apetit i kad me svaka emocija neće izazivati na jedenje, ali mislim da to nije ostvarivo. U razdobljima kad dobro jedem, u tome nema ništa spontano, nego je to puno promišljanja i odvagivanja svakog zalogaja, stalno bdjenje i računanje. i onda mi to dosadi i čim prestanem paziti kao kobac, sve se vrati.
    A možeš vježbati po pola dana - ako ne jedeš ispravno, uzalud (i to sam probala).

Imali smo temu o emocionalnom jedenju
    X

Inače dokazano je u brojnim psihološkim studijama da dijete u kojima se strogo eliminiraju određene namirice, zapravo, dijete općenito, stvaraju zatvoreni krug u smislu da nakon dijete čovjek želi nadoknaditi što mu je bilo zabranjeno i kile se vraćaju jer psihološki dijeta i nije nešto pozitivno. Poanta je u uravnoteženoj prehrani. Ali prije toga je poanta da u glavi rasčistimo zašto jedemo previše, što želimo s tom hranom, što nam znači, kada se prejedamo, u kojim situacijama, itd.
    Kažu da se žene pod pritiskom prejedaju, a muškarci opijaju..to je ovako jedan stereotip ali da je ispušni ventil i nagrada i utjeha, je.
    I to lako dostupna, bez truda i muke. To je ovisnost koje se teško riješiti, jer, za razliku od alkohola npr kada ne piješ alkohol više i šlus, hranu moraš jesti, ne možeš bez nje, samo je moraš dozirati, moraš se držati ispravnog načina hranjenja.
    Nama hrana postaje zamjena za štošta. A kad si u žurbi, stresu, jadu, kaj ti je tu odmah i sad - hrana.
    I onda nalaziš izgovore - stres, ne stignem , imam emocionalnih problema, težak život, blabla..sam si odgovoran za sebe i za debljinu i za prejedanje, i za sve posljedice toga.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

prvo, dok si vani ne možeš jesti, .
    Samo se ne smije strpati u džep čokse i bonkasa, "da se nadje"

Šalim se, glasam za brze šetnje za početak, dok se ne ulovi nešto konde..a kasnije može i jillian, ali s jako promišljenim pokretima kod izvođenja iskoraka, čučnjeva i sl.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hodanje, svakako. to sam neko vrijeme pakticirala, svaki dan 5 km (ciljano, samo hodanje, ne računam ono što po danu prohodam ovako, usput, u dućanu i sl.), stvarno je bilo super, i to ponovo uvodim, čim dani postanu malo duži i ova zima lagano popusti. dobro je iz više razloga, malo vremena samo za mene, stignem na miru razmisliti i promisliti o svemu. meni je koristilo, stvarno. i ne se dogovarati za društvo, jer to je komplicirano, čekaj kad ćemo naći zajedničko vrijeme, pa ruta, pa brzina, pa puno priče...volim se ja družiti, ali ovo kada ideš hodati s ciljem mršavljenja to moraš sam sa sobom odraditi, borba je to protiv vlastitih demona, meni društvo ne paše (kad su mi se neke frendice počele pridruživati, sve ubrzo otišlo u kupus)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=Jelena;2953156] Probat ću, sad sam opet dobila mrvu elana. Krenuli smo MM i ja razgovarati o tome kako ćemo rasporediti trčanje. Gledam impresionirano svaki dan trkače. Ja se sad ne bih usudila da si nogu ne iskrenem.[QUOTE]

Jelena
    ,

ako trebaš neki savjet oko počinjanja s trčanjem, znaš gdje ćeš me naći
    ja bih ti inače savjetovala školicu trčanja jer tamo se vrlo postupno i polako počinje, priprema se konda na način da se prvo dosta hoda a manje trči, pa pomalo se povećavaju minute trčanja u odnosu na hodanje. i podijeljeni ste u grupe po brzini tako da svatko može naći grupu za sebe. Preporučam.

Ekipa je inače izvrsna: http://atletski-klub-forca.hr/skola-trcanja/ evo proljetne škole trčanja 2017. uskoro..
    Pridruži nam se, postani trkačica i promijeni kvalitetu svoga života nabolje! Možeš ti to Jele, prvi korak je uvijek najteži ali vodi prema cilju!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.01.2017. at 10:52

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Jelena, evo ja sam vjezbacica, a ne trkacica - vjezbam iskljucivo doma od 2012.
    super mi je, prosla sam puno programa
    u kilazi sam pala jedno 8 kg, rekoh, ali puno tih postojecih kg su sad misici, izgubila sam puno na opsegu, sa 40/42 dosla na 38 (uvucem se i u koji 36 )
    kako ja to kazem - vjezbam redovito, jedem jos redovitije

trenutno radim program stronger, moze se besplatno skinuti i/ili gledati na livestrong.com
    oko pola sata traje, dva mjeseca, u tjednu je sest vjezbi, pet razlicitih, jedna se ponavlja, jedno je istezanje/mobility
    bez opreme, samo prostirka za pod
    pet min zagrijavanje, dvadesetak vjezbe (ima svega, od sklekova, marinaca, cucnjeva, planka...), pet min istezanje

u grupi su fit mladi ljudi, i uvijek netko tko modificira - zena koja je operirala kuk i zena koja je imala operaciju srca, npr.
    tako da se moze napraviti izuzetno zahtjevna vjezba ili nesto prilagodjenije pocetniku
    netko radi sklekove uz skakanje, netko na koljenima; neki skacu, neki rade modifikacije bez skakanja
    vecina programa ima takve modifikacije

ja vjezbam u sinovoj sobi, izbacim ga, ili u dnevnom
    vise su djeca naucila da mi daju tih mojih 30-45 min mira
    ili mi se pridruze, pa bude urnebesno
    ili me provociraju - mama, oni svi skacu puno vise od tebe
    Posljednje uređivanje od summer : 27.01.2017. at 11:13

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo summer.
    To bih ji ja htjela, ali nikao početi

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nano dođi na vježbačice . Ako te nema par dana, mi te prozovemo, ubacimo ovog , i nema odustajanja.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Nano dođi na vježbačice . Ako te nema par dana, mi te prozovemo, ubacimo ovog , i nema odustajanja.
    X

Ili si (kao ja) UPLATI nešto od rekreacije, pa onda ideš zato jer ti ne pada na pamet potrošiti lovu na nešto što ne koristiš... To je meni motivacija, hehehe (gdje je onaj smajlić sa škaniclom?)

A sad ozbiljno - ja ne skidam kile zimi, meni je već dovoljno da ih držim na istoj razini. A vježbanje mi je nužno zato jer se bez toga fakat loše osjećam (stara) hehehe...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uf, sad ne mogu dočekati da počnem vježbati

Cure, puno hvala na podršci! Evo zbilja niste sve neke opasne.
    To vas se ja sigurno bojim jer privatno dobro poznam vikki
    Inače, ja imam dosta mišića, ruke i noge, možda i više od nekih vježbačica, ali ti nisu zdravo dobiveni, nego spletom okolnosti. Samo me muči par kg i volim tu pokretljivost, a bome mi trbušnjaka fali.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jelena onda ima da razvališ, imaš motiv, imaš volju, imaš mišiće !

Tamo smo za svu podršku!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne, želim vježbati dome. Ne želim ići nigdje van.

I tak stojim na mejestu godinama

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Evo ja nakon skoro mjesec dana pravilne prehrane, bez gladovanja, izbacila brasno, secer i mlijecne proizvode, pojacana aktivnost i otisle 4kg. Moze se. Ja idem hrabro dalje.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jelena, dodji k nama.
    Netko je spomenuo koljena...
    Ja imam problema, velikih..i niti jedan ortoped ni fizijatar mi nisu zabranili vjezbanje. Ima vjezbi koje ne smijem raditi. Pa ih ili ne radim ili ih modificiram.
    Svatko od nas vjezba prema svojim mogucnostima/ zelji/ volji.
    I mislim da apsolutno nitko ne radi nista sto bi ga dodatno ozlijedilo.

Ja isto vjezbam doma.
    Klinci znaju da je to mojih pola sata i kako su veci tako sve manje prekidaju.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jelena mi smo sve samo ne opasne vidit ces, come to the dark side

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nano

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Onda investiraj u neki dvd ili cd. Čak je i Renata Sopek bolja od kauča, hehehe

Ali iskreno - ja mogu sad vježbati doma kad znam kako treba i na što treba obratiti pažnju... Da nisam išla na vježbanje u fitness centar, ne bih naučila pravilno disanje i puno bih teže otkrila što mi odgovara. Sad vježbam doma u pauzama (kad mi je dugo od srijede do idućeg ponedjeljka) ali znam kako.

I još nešto - idem na treninge sa susjedom i jedna drugu potičemo. Da toga nema, odavno bi neka već odustala. Ovako smo izdržale dooosta godina. Nije to puno, ali je puno više od ničega.

Dobro su babe rekle - prijavi se na onaj topic vježbačica, možda uspiješ skupiti motivaciju.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 27.01.2017. at 13:45

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Na Vježbačicama sam htjela pitati primaju li me sa statičkim vježbama za vratnu kralježnicu u trajanju od 10 minuta
    Dobra mi tamo ekipa

Dok ne ubacim protiv šišmiš-rukava, samo ih škicam i čekam 1. ili neki ponedjeljak za samoobećanje da ću početi vježbati (dugo mi do Nove godine za novogodišnja obećanja ).

P. S. Puno hodam, računa li se to?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lili, jesi to ti na avataru?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

koje oko imatem, sve primjetite?! Optimist, Nano i ostale dolaz' te nam vamo
    vi's, vi's kako slike mame...

bilo naše, bilo tuđe...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.01.2017. at 14:08

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Na Vježbačicama sam htjela pitati primaju li me sa statičkim vježbama za vratnu kralježnicu u trajanju od 10 minuta
    Dobra mi tamo ekipa

Dok ne ubacim protiv šišmiš-rukava, samo ih škicam i čekam 1. ili neki ponedjeljak za samoobećanje da ću početi vježbati (dugo mi do Nove godine za novogodišnja obećanja ).

P. S. Puno hodam, računa li se to?
    Optimist dolazi na temu!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Optimist dolazi na temu!

Mogu li za početak na temi vježbati jezik dok brbljam? Točnije, prste dok tipkam?

Škicam vas od kada ste dobile novi topic...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

umjesto škicanja piši kakav si tip, što bi te najprije privuklo, vježbanje doma, grupni treninzi, trčanje, brzo hodanje whatever (da tu ne zachatavamo)
    j-la udri jače bičem

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    j-la udri jače bičem
    Ne privlači me sado-mazo, kad već pitaš
    Posljednje uređivanje od Optimist : 27.01.2017. at 14:25

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Blago meni, sve mrsavi i normalni na temi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A baš..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    sirius možda nismo uvijek takvi bili (ja nisam, nakon poroda) , možda krv, znoj i trud stoje iza toga

bucka već sam ti spominjala pogledaj malo ovdje:http://skidajkile.hr/

za njih sam fakat čula da imaju odlične rezultate ne samo u mršavljenju u nego i u održavanju težine poslije. Probaj, nema se puno za izgubiti osim peneza al na 40% nije to ni tako puno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Gotovo svi su nakon poroda deblji, to je ocekivano.
    I NE broji se!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svako malo provirim na vježbačice, pa si čak pošaljem neki video. Ili isprinztam kakve vježbe. Izvadila sam i karimat. Obično mi tak stoji mjesecima, pa ga spremim, pa opet malo čitam, pa ga izvadim. Tak se rekreiram

Ali ipak, plivam jednom tjedno, a i krenuti ću rolati samo da se dan produlji.

Ali baš želim vježbati doma, i niš

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I NE broji se!
    stroga teta sirius.

bucka pogledaj link pls, imaš na vježbačicama i vježbačicu koja je upravo na tom programu, pa se možeš malo i konzultirati.
    Ma dam se kladit ako dođeš na našu temu, mi ćemo te motivacijom aktivirat još više

Nano za tebe bih rekla da ti treba trener, netko kome nećeš moći reći tako lako NE, kao samoj sebi
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.01.2017. at 14:50

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I NE broji se!
    Jel se broji ako imam kila koliko sam imala kad sam isla rodit? 10 god nakon poroda

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I NE broji se!
    kako se ne broji???
    treba i to skinuti!
    pogotovo mi koje dobijemo oko dvadesetke

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Po nekim mjerilima, ja sam debela. Mogu li ostat na temi ?
    Posljednje uređivanje od j-la : 27.01.2017. at 15:01

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    kako se ne broji???
    treba i to skinuti!
    pogotovo mi koje dobijemo oko dvadesetke
    a uz to sa svakom trudnoćom je sve teže i teže skinut taj višak

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

svako malo provirim na vježbačice
    i ja škicam tamo, što'no veli Optimist, dobra je ekipa, al' brijem da me ne bi primili samo zbog družbe

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    i ja škicam tamo, što'no veli Optimist, dobra je ekipa, al' brijem da me ne bi primili samo zbog družbe
    ja sam se probala ubaciti kada su pisale o skijanju, ali me nisu uzele za ozbiljno

Ok, skijam tjedan dana godišnje, a i na moru dosta plivam, pješačim, ali ono kaj meni treba su npr trbušnjaci i možda kakve vježbe za ruke, i malo manji unos kalorične i fine hrane

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja bih samo primjetila, da bi mozda bilo dobro kada se krece s nekim vjezbanjem, ako se prethodno nema nikakvo iskustvo, da covjek ipak krene u neku grupu sa strucnim vodstvom. malo sam se zaprepastila na ono sto je tashunica napisala o vjezbama za energiju koje pocinju sa plugom. ne znam tko je to sastavljao, ali to je ne samo naopakao nego i opasno. peterlin je sve vec fino objasnila, zasto i kako.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e, ako nekome pomogne...meni je jaka motivacija endomondo. za hodanje. obožavam statistiku pa gledam i uspoređujem sve koliko sam hodala u siječnju 2014 u usporedbi sa siječnjem 2015 pa 2016 i sad 2017 pa kolko brzo pa kolko vremenski pa kolko kilometara pa kakvo je vrijeme bilo lol

pa si to još prepisujem u excel pa još si i radim grafove, oni u endomondu su mi ružni.

Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 27.01.2017. at 15:57

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa ne znam kakve bi koristi bilo da na temi pisu samo oni koji imaju npr. 20+ kg viska
    ne znam kakva bi iskustva imali za podijeliti
    bucka i pita ima li onih koji su ih 'pobijedili'

ja sam imala 20+ kg nakon trudnoce i polako ih topila, prvo izbacivanjem junka (a obozavam gazirano, grickalice, sladoled), a kasnije i vjezbanjem
    i mucim se jos uvijek, jer koliko dugo i cesto vjezbam, dosad bih bila cudo da nemam problema s hranom i odnosom prema istoj
    vec sam pisala, jedem pod stresom, nagradjujem se hranom, tjesim se hranom, hedonist sam
    ali vec dugo guram i iako ide sporo, ide, rezultati su definitivno tu
    ali tu je i pojacana tjelesna aktivnost
    a gazirano, grickalice i sladoled su sad tako rijetko tu
    ali ne mozes sve, a iskreno, vise ni ne osjecam toliku potrebu, naucila sam (i jos ucim) uzivati u drugim stvarima

cvijeto, ja vodim prehranu u excelu i vjezbanje na endomondu

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    e, ako nekome pomogne...meni je jaka motivacija endomondo. za hodanje. obožavam statistiku pa gledam i uspoređujem sve koliko sam hodala u siječnju 2014 u usporedbi sa siječnjem 2015 pa 2016 i sad 2017 pa kolko brzo pa kolko vremenski pa kolko kilometara pa kakvo je vrijeme bilo lol

pa si to još prepisujem u excel pa još si i radim grafove, oni u endomondu su mi ružni.

Potpis, ja imam s health aplikaciju, mene to bas motivira.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Majkemi, mene je strah vas Vježbačica

+15

Sad ću ja, kad se uhvatim, ali fino mi je jesti

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Napisala sam ja gore. Imala sam puno vise od 20 kila viska i i izgubila puno vise od 20 kila. Dobila sam nazad samo u trudnoci (sad se vise ne sjecam tocno koliko, mozda 12 prvi put, 16-ak drugi put) i opet ih skinula (stvarno bez nekih problema... samo tim 'novim' nacinom zivota). Drugo dijete ima 12 mjeseci, ja sam na predtrudnickoj tezini i spremam se ovih dana ponovno prebaciti na malo zesci rezim, sto u pravilu znaci da ce biti gotovo s gluparijama koje ne moram jesti i da cu se baviti aktivnostima koje nisu iskljucivo vezane uz dvoje djece i kucu s puno kvadrata.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

To sve zato sto zelim skinuti jos 15-ak do potpune srece. Onda cu biti i dalje teska, po kilama, ali velicine koja mi odgovara, vizualno i opcenito.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma dajte, pa nismo tako strasne na temi

P.S. osim lilli, ona nema milosti

Kao sto je netko napisao...come over to the dark side

Stranica 8 od 57 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke