ja se svaki put udebljala nakon trudnoce. doma s predtrudnickom kilazom, ali onih godinu dana doma me ubilo.
sestro
ja sam ti periodicni vjezbac. i tamo sam radi ekipe. tako da forka oni koji te ne bi primili bi bili samo na gubitku
summer me opisuje u nacinu prehrane. obozavam sve sto i ona. al s vremenom, kad ti se dogodi klik u glavi uspijes.
jezik je objasnjen na prvoj stranici. mislim da rijetko ko jos koristi skracenice, osim mene.
a ja ne mogu ni 100 m potrcati. fizicki mogu, ali glava neda.
buckin problem je realan i nije samo njen. tesko je jednostavno ograniciti se na samo ono sto ti treba i koliko ti treba, kad te mame na sve strane. banalno receno. kad narucis caj vani uz njega dobijes cesto keksic, med, secer. pa onda stavis med jer je zdraviji, pa onaj keksic i ne skuzis pojedes. a realno narucio si samo vodu u koju se estrahiralo neko bilje. i to je minimum kalorija. ali uz med i keksic eto ti vec velike brojke. a ajd recite da nije gust popiti slatku vodu s ekstraktom neke biljke. a to je samo jedan mali primjer. kroz dan se treba boriti s puno njih.
bucka je rekla vec sama, treba smanjiti kolicinu tanjura. al dok onako gladan i nenaspavan pojedes jedan. mozak ni ne kuzi, pa drugi tanjur eto vec si blizu srece, mozak lagano pocinje shvacati, a zeludac je ful pun.
ja gledam MMa. on je po njegovim rijecima radikalni hedonist. taj kad se s kata spusti, prodje i kraj pulta u kuhinji i nesvjesno otvori "carobnu kutiju" uzme keksic i pojede ga. a pojma nema da ga je pojeo. ili koji ljesnjak, badem, neku vocku. a bome puno puta on prodje kraj pulta![]()
sad ce ekipa reci pa zasto to imate uopce. pa orasaste plodove volimo svi. ali treba imati mjeru. on je nema. nesvejsno ih pojede puno.
kekse imamo jer ja volim kekse. ali pojedem par u tjedan dana. kad se zazelim. a i djeca ih vole. i sta sad.
a zaviri on i u spajzu. stradaju tad i cokolade za kuhanje. sad to zvuci kao da se on po cijele dane obzderava. ne, ne radi to. ali hrana mu je dostupna i puno puta sitno ubaci. ali probelm je sto niti primjecuje niti je svjestan da s tim povecava unos. a sve sto smo stariji znamo da je taj unos sve kobniji i kobniji.
bucka je trazila savjet. ja ga nemam. jer vjerujem da kako iz zacaranog kruga svako mora na svoj nacin. nacin koji ce moc odrzavati.