-
Ana,dugorocno neces izdrzati sa time. Nije da te zelim obeshrabriti ali to nije dovoljno za bolesnika u krevetu a kamoli za zenu koja brine o drugima, nagadam da ti dan prolazi kao i vecini majki,ja polazim od sebe. Tj.biti ce ti dovoljno do prvog okidaca, zato sam ti stavila clanak. Od jutra do navecer sam u pogonu a na porodiljnom sam. I nisam opsjednuta ciscenjem.Znaci i bez toga imam citav dan za kaj raditi.To da se mozes popeti na 5.kat nema veze s kilama, zivim na 5.katu i nekoliko puta se penjem u vecini sa teretom(racunaj 3 klinaca dok nisu jos hodali+kolica)u zadnje 2 godine smizla sa time da se ona sama penje od godine i par mjeseci, u kolicima se vise ne vozi. Prije godinu dana sam imala barem jedan napadaj astme penjuci se kuci, sada mogu trcati do gore a da se min zapusem a imam 15kg viska. Hocu ti reci da je to kondicija, koju mozes imati i sa viskom kila. Brijem da me ekipa na kvartu cudno gleda dok trcim a mogu trcati 35min u komadu.
Da ne izgledas kao trudnica, to je drugi par rukava a i zdravlje takoder ali to neces postici izgladnjivanjem vec sa vise kvalitetnih obroka, po ovome sto kazes rekla bih da imamo isti problem jer se ja debljam vecinom u trbuhu i doista ga ne volim.Voce je super ujutro na prazan zeludac i ja ga jedem radi probave ali pola h nakon toga bi trebao ici obrok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma