-
Ana, potpuno se slažem s Kris, radiš ono što nikako ne bi smjela. To je premalo hrane i premalo obroka, najbolji put za debljanje (jesi ti napisala da si skinula dosta kg i onda vratila sve +7, ako da, to je upravo taj put - izgladnjivanje na koje tijelo odgovara vraćanjem s kamatama). Mislim, s obzirom na stanje na vazi nisam ja ta koja ti može primjerom pokazati, ali, kao što sam napisala, pokrivam teoriju. Postoje neka načela koja se mogu bez puno muke provoditi: Prvo i najvažnije je da ne smiiješ gladovati. Ovo s limunom i voćem kao početkom dana je isto jedno od tih. Dodala bih, uz voće, nastojati ga konzumirati tijekom jutra, nikako ne navečer. Puno malih obroka (ne više od tri sata bez jela, da se metabolizam ubrza). Izbaciti kruh, tjesteninu...Glavni obroci - meso ili riba s povrćem...ITD sve, sve je to moguće bez da se potpuno izbace određene vrste namirnica i bez da se jede neke egzotične dodatke koji se kao na traci svako malo javljaju i ulaze u modu.
Ne znam, to bi meni bio start, prvih dva-tri tjedna, i već se lakše diše...Znam osobno da već nakon 5-6 dana kada ne konzumiram ništa slatko više ni nemam neke jake želje i potrebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma