Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Pametnim odabrom namirnica moguce je obuzdati glad. Slatko vuce jos slatkog. Ugljikohidrati jos ugljikohidrata.i tako u krug.

Treba probati jesti sto vise povrca, nadopuniti ga jajima, ribom i mesom, dodati zdrave masnoce..

Ako sam ja uspjela zauzdati svoj apetit , svatko moze. U najgoroj fazi jela sam kao nespasena, samo bi se dizala s kauca, i brstila po redu. I opet bila gladna. Sad s puno manke kalorija ali neusporedivo zdravijim obrocima nemam tih problema.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Minimalist prvotno napisa Vidi poruku
    Pametnim odabrom namirnica moguce je obuzdati glad. Slatko vuce jos slatkog. Ugljikohidrati jos ugljikohidrata.i tako u krug.

Treba probati jesti sto vise povrca, nadopuniti ga jajima, ribom i mesom, dodati zdrave masnoce..
    Ovo boldano vrijedi za tebe. Ali, za mene ne. Nikad mi slatko ne vuče još slatkoga.

I, po tvojim jelovnicima,na koje naiđem tu i tamo vidim da jedeš puno previše jaja. Nemoj svaki dan, preveliki je to napor za jetru.

Kad netko želi smršaviti, treba pogledati i koliko kalorija potroši probava pojedine hrane. Npr. koliko kalorija unesete sa tjesteninom, toliko je potrebno da bi se ona razgradila u tijelu. Naravno, mislim na "golu" tjesteninu, bez ikakvog safta. Ima još takve hrane, naravno.

U životu sam puno puta smršavila i podebljala se. I svaki put je razlog mršavljenju bio samo manji unos hrane, a razlog debljanju veći unos, naročito kaloričnije. Ne vježbam, samo rad oko kuće i vrta i tu i tamo hodanje, ljeti plivanje.

Kad mi je trebalo malo jače smršaviti, uglavnom prije kakvog vjenčanja ili sl , išla sam u Terme Selce na Vacusac http://terme-selce.hr/usluge/fizikal...apija-vacusac/. 5-6 puta bude dosta za nekoliko kila i nekoliko cm. A osjećate se taaaako dobro, lagano, i leđa prestanu boljeti (skolioza). Doduše to je sada poprilično skupo, ali, tko može, super je. Vjerujem da to ima i u ZG.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •