Ovo boldano vrijedi za tebe. Ali, za mene ne. Nikad mi slatko ne vuče još slatkoga.
I, po tvojim jelovnicima,na koje naiđem tu i tamovidim da jedeš puno previše jaja. Nemoj svaki dan, preveliki je to napor za jetru.
Kad netko želi smršaviti, treba pogledati i koliko kalorija potroši probava pojedine hrane. Npr. koliko kalorija unesete sa tjesteninom, toliko je potrebno da bi se ona razgradila u tijelu. Naravno, mislim na "golu" tjesteninu, bez ikakvog safta. Ima još takve hrane, naravno.
U životu sam puno puta smršavila i podebljala se. I svaki put je razlog mršavljenju bio samo manji unos hrane, a razlog debljanju veći unos, naročito kaloričnije. Ne vježbam, samo rad oko kuće i vrta i tu i tamo hodanje, ljeti plivanje.
Kad mi je trebalo malo jače smršaviti, uglavnom prije kakvog vjenčanja ili sl, išla sam u Terme Selce na Vacusac http://terme-selce.hr/usluge/fizikal...apija-vacusac/. 5-6 puta bude dosta za nekoliko kila i nekoliko cm. A osjećate se taaaako dobro, lagano, i leđa prestanu boljeti (skolioza). Doduše to je sada poprilično skupo, ali, tko može, super je. Vjerujem da to ima i u ZG.