-
Osoblje foruma
pokretacica topika je bila iskrena i napisala puno toga o cemu drugi sute.
cinjenica je kad se pokrenes, pocnes vjezbati, pocnes i misliti malo o tome sto jedes. u ovo "moderno" doba svi mogu brojati kalorije. imas sat, fitness pal, pa brojac ovoga, brojac onoga.
probelm je onima koji ne hodaju dovoljno, rade pod stresom i lagano im je ruka u nekoj zdjelici/vrecici/bilo cemu a da toga u konacnici nisu ni svjesni. pojesti vrecicu badema sigurno ne doprinosi zdravlju, a znamo da su bademi zdravi.
doci do pozitivnog efekta je osvjestavanje onog sto nam treba i onog sto stavimo u sebe.
no to smo vec vise puta napisali.
Lili napisati da nemas nikakvih probelma u formi i izgledu u 40tim, a pretrcis tjedno xy kilometara, na posao se odvezes biciklom, jedes "laganu" hranu, je malo smijesno. evo bucka se iznenadila kad sam joj rekla da njenih 4 km setnje dnevno je malo. da to treba povecati. htjeli to mi priznati ili ne tijelo se mijenja, njihove potrebe se mijenjaju (ne uci se bezveze na nutricionizmu prehrana svih generacija posebno). E sad je na nama da se prilagodimo tome. da shvatimo da ne mozemo jesti kao teenageri. koji otvaranjem frizidera ostave u njemu pustos. ja da to narpavim jednom tjedno bili bi prestrasno.
I nije lako samnjiti hranju, maknuti se iz zone ugode. nikako nije. ali jedini je nacin.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma